קיבלתי את התמונה פלוס הוראות הכנה. וכעת מנסה לחקותמהתמונה לא מצליח להבין מה הבעיה
כאילו זה כוס פלסטיק ואת העיגולים הצבעוניים אתם יצרתם ?קיבלתי את התמונה פלוס הוראות הכנה. וכעת מנסה לחקות
אבקת ג'לי עם מים רותחים. שוטחים בתבנית לקירור וקורצים עיגולים. עד כאן הכנתי. אני צריכה שהעיגולים יידבקו לפנים דפנות הכוסית ואז להכניס את המוס הלבן.כאילו זה כוס פלסטיק ואת העיגולים הצבעוניים אתם יצרתם ?
וזה צריך להיות דבוק לכוס מבפנים ולא להחליק לתחתית הכוס ?
אולי למזוג את המוס עד הגובה שבו אמור להיות העיגול להניח אותו ולשפוך סביבו את המוס.אבקת ג'לי עם מים רותחים. שוטחים בתבנית לקירור וקורצים עיגולים. עד כאן הכנתי. אני צריכה שהעיגולים יידבקו לפנים דפנות הכוסית ואז להכניס את המוס הלבן.צפה בקובץ המצורף 986641
הם קטנים זה באמת בעיה להדביק בצדדיםאבקת ג'לי עם מים רותחים. שוטחים בתבנית לקירור וקורצים עיגולים. עד כאן הכנתי. אני צריכה שהעיגולים יידבקו לפנים דפנות הכוסית ואז להכניס את המוס הלבן.צפה בקובץ המצורף 986641
מכינים את הג'לי סמיך יותר מהרגילהרגע ניסיתי.
לא עזר.
הם נדבקים כמו מדבקות ג'לי ואז
עיגולי הג'לי שקרצתי מסרבים להדבק לדפנות ומתגלשות באצילות לתחתית הכוס..(
הגלי סמיך מאוד.זה מתגלש בגלל יותר מידי מים... צריך ממש קצת ואז זה נהיה כמו מדבקה רכה...
הרבה עיגולים קטניםאולי למזוג את המוס עד הגובה שבו אמור להיות העיגול להניח אותו ולשפוך סביבו את המוס.
יש סוגי ג'לי שאפילו שמכינים אותם סמיך תמיד יש להם משהו מיימי...אולי באמת להוסיף חומר מייצבהגלי סמיך מאוד.
איכשהו יבשתי עם טישיו עיגול עיגול... וככה נדבק.יש סוגי ג'לי שאפילו שמכינים אותם סמיך תמיד יש להם משהו מיימי...אולי באמת להוסיף חומר מייצב
איך הסתדרת?
הג'לי: 160 מ"ל מים רותחים+ 80 גר' אבקת ג'לי. לשפוך במהירות לפני שנקרש לתבנית עם נייר אפייה.15×20 (בערך).
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים