כללי איך מכינים השתקפות בצורה הטבעית ביותר

• הוסף לסימניות
יש לי שולחן שאני מעונינת לעשות לו צל, ניסיתי לעשות בשיטה שנאמרה פה בפורום, אבל במקרה שלי זה לא עוזר.
אני מצרפת דוגמא איך זה יוצא. ואיך צריך להיות,
יש למישהו פתרון לזוית של השולחן.

קבצים מצורפים

• IMG_0912-1.jpg
    KB 614.3 · צפיות: 12
  • Photo 3.jpg
    KB 63.7 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
עם הרבה חשיבה איך נראה כל אובייקט מהזווית שבו הוא נמצא

עשיתי את זה באחד מהשיעורים.

צפה בקובץ המצורף 92889

קבצים מצורפים

• פסנתר.jpg
    KB 234.1 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
הנה ניסוי מהיר

צריך לחשוף את החלקים המוסתרים בתמונה כי בהשתקפות הם אמורים להחשף
צפה בקובץ המצורף 92894

קבצים מצורפים

• IMG_0912-1.jpg
    KB 726.4 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
דויד א - זה מדהים!!!
וזה ממש מחזק את הדברים שנאמרו קודם -
שצריך לזה המון דמיון, יצירתיות וכושר יצירה.
לא כל אחד מסוגל לזה!

• הוסף לסימניות
פשששש. דויד א - יפה מאוד!
זה באמת ליצור משהו שלא קיים.
(עדיין יש חלקים לא הגיוניים בפסנתר, יש חלקים שלא ניתן יהיה לראות אותם בהשתקפות אמיתית
ויש גם בעיית פרספקטיבה בכיסא)

• הוסף לסימניות
מאוד יפה,
את התוצאה הסופית אני יודעת, אני צריכה את הדרך, אם אפשר בבקשה.תודה.
האם זה בנוי מחלקים חלקים?

• הוסף לסימניות
בוודאי
וצריך להמציא יש מאין את החלקים שאינם בתמונה המקורית
(למשל בדוגמה של דויד - את הצד התחתון של הפסנתר, זה שמוסתר במקור, וכן הרגל האחורית שרובה לא קיימת בתמונה המקורית, וכן הכיסא בחלק הפנימי שלו - צריך ממש לקחת חלקים מהתמונה המקורית ולחשוב איפה הם יכולים לעזור בהשתקפות)
צריך לשים לב גם לפרספקטיבה
(פה הפסנתר לא עמד במבחן)
בשביל זה צריך קצת הבנה בתלת או בשרטוט

• הוסף לסימניות
עבודה קשה. תכיני המון המון סבלנות ותחדדי טוב את כלי העט... :)

בהצלחה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה