קינוחים איך מכינים מלוטוס רוטב לזילוף יפה כמו שמזלפים בחנות על ופל בלגי וכדו'?

• הוסף לסימניות
איך מכינים מלוטוס רוטב לזילוף יפה כמו שמזלפים בחנות על ופל בלגי וכדו'?

• הוסף לסימניות
את מכניסה לשקית אוכל, שמה מים רותחים בתוך ספל,
ואז מכניסה את השקית למים למשך כ 10 דקות עד שזה נמס,
ואז את ממש יכולה לזלף ולשחק עם זה.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אני צריכה פרווה-אז ריץ' גם טוב? ומה היחס?
כן מעולה!
שמנת מתוקה פשוט יותר טעים
לדעתי כמו יחס של גנאש סמיך

אם את מחממת זה יתקשה לך חזרה ברגע שזה יתקרר, ובשבת לא נראה לי מותר לחמם.

• הוסף לסימניות
אני צריכה את זה לשבת לקינוח.
חוצמיזה שחימום בעלמא מביא אותו לנוזלי ופחות יזולף יפה.
אני משאירה גנאש בסיר קטן/כלי אלומיניום קטן סגור וזה נשמר מעולה.
לוטוס את יכולה להשאיר גם בשקית מעל אחד הסירים - לדעתי.
ועם שמנת זה יכול לצאת לך מדי נוזלי, תזהרי עם היחס.

• הוסף לסימניות
אני משאירה גנאש בסיר קטן/כלי אלומיניום קטן סגור וזה נשמר מעולה.
לוטוס את יכולה להשאיר גם בשקית מעל אחד הסירים - לדעתי.
ועם שמנת זה יכול לצאת לך מדי נוזלי, תזהרי עם היחס.
נו אז תעזרי לי ביחסים של ריץ' עם לוטוס. אני מעדיפה שזה ישאר נוזלי גם אם אני לא אחמם יש סיכוי?

• הוסף לסימניות
נו אז תעזרי לי ביחסים של ריץ' עם לוטוס. אני מעדיפה שזה ישאר נוזלי גם אם אני לא אחמם יש סיכוי?
אני לא מומחית, תקראי לאחראיות.
אישית הייתי עושה ניסוי לחמם במיקרוגל/במים חמים ולהניח על סיר.
לדעתי זה יצא נוזלי גם ככה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה