עזרה איך מכינים ספר תורה

• הוסף לסימניות
אני צריכה עזרה איך מכינים ספר תורה

• הוסף לסימניות
אמית?
תפני לסופר סת"ם

• הוסף לסימניות
ברור שלא אמיתי

• הוסף לסימניות
נו מי יכול לעזור????????.

• הוסף לסימניות
אני עכשיו בשלבי הכנה של 40 ס"ת
יחסית קטנים לא בטוח שזה מה שאת צריכה, אם יעזור לך אסביר לך באישי.

• הוסף לסימניות
אשמח מאד
אם תסבירי לי
זה קצת דחוף

• הוסף לסימניות
מי עושה חסד ועוזר לי
אני צריכה את הספר תורה ליום שני בערב

• הוסף לסימניות
אם מתאים לך שיהי' קצת כבד,
את יכולה לקחת כבסיס את גלילי הקרטון הגדולים של מפות נילון.

• הוסף לסימניות
עשיתי לבן של הקטן ספר תורה מבקבוקי מרכך עם את מעונינת בהסבר בשמחה

• הוסף לסימניות
אני צריכה גדול
כמעט אמיתי
לתפאורה

• הוסף לסימניות
לעטוף 2 גלילי נייר מגבת (עם הנייר מגבת) זה יתן נפח וחיבור של 2 ביחד לאורך יתן לך אורך. תעטפי בבד קטיפה, קישוט בטוליפ איך שרוצים, הדבקה של פס גדילים למעלה ולמטה ובתור העצי חיים אפשר את קצה החוט של הוילונות של פעם (כעין ידית שאיתה סחבו את החוט לפתוח ולסגור את הוילון)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה