איך מכינים פופקורן בבית?

• הוסף לסימניות
קניתי שקית גרעיני פופקורן (של מיה... לא למקרוגל...), חשבתי שיש על זה מינימום של הוראות איך מכינים... ועכשיו, כשסוף סוף מתחשק לי דבר הזה, אין לי מושג איך הופכים את הגרעינים הכתומים, למתנפחים לבנים :confused:
אז אולי יש מישהו שיכול להסביר לי, בבקשה?
יישר כח! תקפצו לביקור, אולי יישאר משהו... (זה בטח יהיה התוספת 20% חינם...):D

• הוסף לסימניות
זה ממש לא בעיה.
תבררי את הפופקורן (אם זה סלקטד- את לא צריכה)
שימי שמן בסיר יחד עם הגרענים ושימי לבשל על אש בינונית עד שאת שומעת שהגרעינים מתפוצצים. כבי את הסיר כשכבר לא שומעים פיצוצים בצורה מסודרת.
העבירי לקערה- שימי מלח ואכלי בהנאה.
בתאבון!

• הוסף לסימניות
רק אל תשימי הרבה מידי בסיר כי זה מתנפח אל תשכחי !!!

• הוסף לסימניות
איזה יופי, טרם יקראו, ואני אענה... יישר כח!
וכמה שאלות שיעזרו לי להרגיש בטוחה יותר במה שאני עושה:
1. כמה שמן? ז"א שמן עמוק, או כמו בחביתה?
2. לשים מיד את השמן עם הגרעינים או לחכות קודם שהשמן ירתח?
3. לסגור את המכסה של הסיר תוך כדי שהפופקורנים מתפוצצים?
4. אל תצחקי עלי בבקשה, תמיד יש פעם ראשונה...
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
לשים ביחד עם השמן
לא לחכות שהשמן יתחמם
ובטוח לסגור את הסיר
אם לא כל המטבח יהיה זרוע בפופקורן
לגבי כמות השמן אני לא בטוחה

בהצלחה

• הוסף לסימניות
הכנה מקצועית ומפפווררטטתת.

אוקיי כמה כללים לפופקורן 100% הצלחה:
1. קחי סיר עם תחתית עבה (סולתם וכאלה) לא הדקים מהאלומיניום.
2. שמן במחבת 4 מ"מ בערך.
3. תחממי קצת את השמן.
4. שימי גרגירים בצורה שתתפזר על המשטח בצורה יפה.
5. תני אש גבוהה עש שאת שומעת את הפיצוץ הראשון. (הפופקורן מתחמם ע"י השמן והחימום גורם לו להתפוצץ)
6. כשמתחילים הפיצוצים תנמיכי את האש על בינוני עד נמוך, תרימי קצת את המכסה שלא יהיה לגמרי הרמטי (זה נותן אויר לפופקורן)
7. תחכי עד שתשמעי שהפופקורן סיים לחגוג בפנים.
8. תהפכי את הסיר לתוך קערה.
9. תבזקי מלח על הפופקורן בעודו חם.
10. תברכי תטעמי ותרחיקי ממנשנשים בשטח...

מקווה שזה מספיק מפורט.
לבריאות ובתאבון.

העניין של לתת אוויר לפופקורן ולא לכסות אותו הרמטי קבלתי ממשהו ממש מקצועי וזה עובד.

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים.
יצא מצוין!!!
בשמחות אצלכם:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה