כללי איך מכינים רצפה כמו שיש בבאנרים?

• הוסף לסימניות
יש למישהו אולי תמונה שתעזור לי?

ואני מחפשת תמונוה יפה של נרות שבת,
השתתפתי בפרויקט השבת איך אני משתמשת/מורידה תמונות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chani84;209221:
יש למישהו אולי תמונה שתעזור לי?
השאלה היא באיזו תוכנה אתה עובד בקורל עם כלי הפרסקטיבה וגם בפוטושופ אפשרי לקחת כל רקע שנראה כמו רצפה ולעשות לו פרסקטיבה עד שיראה כמו רצפה לגבי הדברים שהולכים להיות מונחים עליו.

ואני מחפשת תמונוה יפה של נרות שבת,
השתתפתי בפרויקט השבת איך אני משתמשת/מורידה תמונות?
אתה צריך לפנות בפרטי לyrzys

• הוסף לסימניות
מה זאת אומרת "כמו שיש בבאנרים"?

תפני אותנו לבאנר מסויים ונוכל לעזור. יתכן שאף בונים את זה לבד בטכניקה פשוטה.

• הוסף לסימניות
פשוט צרי אפילו בקורל טבלה של ריבועים
סובבי 45 מעלות.
יצאי לפוטושופ
בחרי את המעוינים ותני להם מילוי.
בחרי את הפסים המפרידים - ותני להם צבע כהה ואולי הבלטה.

כווצ'י באכזריות מלמעלה כלפי מטה
צרי מסכה ותני מעבר בין הרקע.

והרי לך רצפה לתפארת...
אפשר לשחק עם הכהיות והבהרות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה