כללי איך מכניסים בלאנק לוורד

• הוסף לסימניות
בשביל הלקוח שתמיד מסתבך עם זה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;545401:
בשביל הלקוח שתמיד מסתבך עם זה...

בכותרת עליונה מוסיפים את קובץ התמונה.

• הוסף לסימניות
גם שזה עמוד שלם?

• הוסף לסימניות
תמקמי את התמונה על העמוד בגודל הרצוי,

תגזרי את הקובץ (CTRL X)

תוסיפי כותרת עליונה ותדביקי את הקובץ.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
תודה.
עכשיו הוא שואל איך עושים שהכיתוב יהיה תמיד רק באמצע? (יש גם למטה גרפיקה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;545422:
תודה.
עכשיו הוא שואל איך עושים שהכיתוב יהיה תמיד רק באמצע? (יש גם למטה גרפיקה)

את מתכוונת לשאול שהוא רוצה שההקלדות שלו לא יעלו על העיצוב שלך?

אם כך, כשאת מוסיפה את התמונה, את מגדירה את הכותרת העליונה/תחתונה עד סוף העיצוב, ז"א, גוררת את התיבה עד המקום הרצוי.

• הוסף לסימניות
באמת אולי כדאי שאני יעשה לו.
מזתומרת גוררת? אני רואה שהוכתרת עליונה עם התמונה לא נותן לי לגרור עד הסוף

• הוסף לסימניות
על איזה וורד את עובדת?

• הוסף לסימניות
2007. נראה לי שהסתדרתי. אבל עכשיו יש בעיה שזה בגוונים בהירים וללקוח יש ענין לשלוח קובץ וורד באימייל שבו יהיה הבלאנק.
אז באימייל זה לא יראה יפה. יש דרך להכהות את זה?

ממש תודה על כל העזרה

• הוסף לסימניות
הגוונים הבהירים גם לאחר הסגירה של ה'כותרת עליונה'?
כי אח"כ זה לא אמור להיות.

• הוסף לסימניות
את בטוחה שזה בהיר? אולי לא חזרת למצב עריכה רגיל?

• הוסף לסימניות
בטוחה.
אין לי מושג למה זה.
הנה דוגמא.

• הוסף לסימניות
זה רק המראה כך,
תדפיסי או תייצאי לPDF ותראי שהכל בסדר,

• הוסף לסימניות
כן אבל האנשים מקבלים את זה במייל...

• הוסף לסימניות
נכון כי זה למייל עכשיו.

• הוסף לסימניות
ולכן זה יוצא דהוי, צריך לנסות באיכות גבוהה, זה אמור להצליח, אני משתמש בזה בבסיס יומי.

• הוסף לסימניות
לא עזר.. :(

• הוסף לסימניות
זה פשוט מאוד.
בלאנק זה דבר קבוע, ולכן, כשסוגרים את הכותרת עליונה ותחתונה, אוטומטית הוא נהיה בהיר. אין אפשרות למיטב ידיעתי שבוורד עצמו זה ייראה כהה. חייבים לסגור לPDF או להדפיס.
נשמע לי מוזר שהוא רוצה לשלוח במייל בוורד פתח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה