איך מכניסים רינטגונים לגלקסי יאנג ולנוקיה 208 כשרים???

• הוסף לסימניות
ב208 החור חסום, לא?
ביאנג אם אני לא טועה הכרטיס לא נקלט
החור סתום עם דבק אבל יודעי דבר יודעים להוציא אותו ע"י פירוק מספר הלחמות וגירוד הדבק בכל אופן לא ידוע לי על כרטיס שעשה משהו ב208 כי מה שאני ראיתי שלטלפון אין שום תגובה, אשמח לשמוע על מישהו שהצליח לעשות משהו עם הכרטיס!!!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
חברה אמרה לי שיש אפשרות דרך כרטיס. האם באמת אפשר? (דרך תיקיה media בכרטיס. ניסיתי ולא הלך...)

וכן אשמח לדעת איך מכניסים צלילים לנוקיה 208 כשר דרך כרטיס.

תודה רבה :)
על איזה טלפון מדובר?

• הוסף לסימניות
היה לי 208 ואחרי שגירדתי את הדבק, הכנסתי כרטיס תקין לגמרי, והנוקיה פשוט הרס לי אותו !
ואחר כך המחשב פשוט לא קרא אותו !
כך שתזהרו בזה !

• הוסף לסימניות
היה לי 208 ואחרי שגירדתי את הדבק, הכנסתי כרטיס תקין לגמרי, והנוקיה פשוט הרס לי אותו !
כך שתזהרו בזה !
לא מחייב שה'נוקיה' הרס את התוכנה, ייתכן והניקוי של הדבק לא נעשה כמו שצריך - ואז הכרטיס ניזק פיסית.

• הוסף לסימניות
יש לך סינון?
יכול להיות שהוא עושה משהו להורדה, מכיון שאחרים כתבו פה שלהם זה עובד טוב.
ממש לא.
הורדתי צלצול מפרוג שיניתי את הסיומת של הקובץ שלחתי ..התקבל בפלאפון ולא נפתח...הקובץ פגום !!

• הוסף לסימניות
כך שתזהרו בזה !
עשיתי את זה בהמון טלפונים ואף כרטיס לא נהרס לי!!!

• הוסף לסימניות
תכל'ס
מי יכול להסביר אחרי שהמחשב קלט את הטלפון ושיניתי את סיומת הקובץ איך שולחים את הצלצול לטלפון בלי בעיות ולא יהיה כתוב לי הקובץ פגום ??:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

• הוסף לסימניות
תנסה למחוק את הjar שכתבת, ולתת למחשב להפעיל אותו כמו כל שיר, או לחילופין תשלח לטלפון שלך שיר אחר שאתה יודע שהוא תקין כלומר שיר סטנדרטי ששינית לו את הסיומת לjar, כך תראה האם הבעיה היא בטלפון או בקובץ.
אגב אתה יכול להכין איזה רינגטון שאתה רוצה לבד ע"י חיתוך שירים וכו'.

• הוסף לסימניות
הורדתי מפרוג אולי תעלו כאן איזה שיר עם סיומת
שלכם זה נקלט בפלאפון ואז אני יבדוק

• הוסף לסימניות
לא חשוב, רציתי לשלוח לך תוכנה שאולי תתקן את הקובץ, אבל אני לא מצליח לעלות אותה.
אני יחפש לך רינגטון אולי יש לי משהו זמין.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה