- הוסף לסימניות
תודה רבה אבל איפוא אני רואה כאן את הזמנים?בבקשה
יש גם בתפילון מני היום
תודה רבה אבל איפוא אני רואה כאן את הזמנים?בבקשה
יש גם בתפילון מני היום
תודה רבה.תיכנס לאפשרויות>הגדרות>זמנים ל>שמור>תסגור את הישום ותפתח מחדש
וואלה יש לך במאגר גם משחקים ועוד דברים מענינים?בבקשה
יש גם בתפילון זמני היום
חזור כמה עמודים אחורה כאן באשכול או שתכתוב בחיפוש יישום או נוקיה, יעלה לך הרבה יישומים מענינים.וואלה יש לך במאגר גם משחקים ועוד דברים מענינים?
לבלוב היקר אשמח לשמוע איך תיקנת ועוד פרטיםשתיקנתי את החריץ של הכרטיס
תיקנתי אצל מעבדת תיקונים שהחליפו לי את החלק הזה של הכרטיס.לבלוב היקר אשמח לשמוע איך תיקנת ועוד פרטים
תיכול לשלוח לי למייל.?הדרן חוסמים הורדות מפרוג..בשמחה
באיזה מעבדהתיקנתי אצל מעבדת תיקונים שהחליפו לי את החלק הזה של הכרטיס.
אבל בנתיים איני מוצא אפשרות להגיע לקבצים שבכרטיס.
גם ב - biueFTP אני לא רואה את הכרטיס.
יכול להיות שהוא לא עשה את זה טוב, או שזה משהוא מוגדר פנימי????
יש חנות הירושלים שעושה את זהבאיזה מעבדה
אני עברתי הרבה מקומות ואף אחד לא עושה את זה
משנים את זה הגדרות של הבלוטוסלמה כשאני מחבר את המכשיר הוא מתחבר אוטומטית בצורה של הדפסה ומדיה? איפה משנים את זה?
ניקוי הלוח, וביצוע הלחמות דקות מן הדקות במרחק אפסי ביניהם.מה העבודה בגדול?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: ilan p ו-בעיקר להודות2 //