כללי איך מלבישים א' בחולצת תלבושת???

• הוסף לסימניות
אני צריכה לכתוב את האות א' גדולה, ו"להלביש" אותה בחולצת תלבושת מסוימת...
יש למישהו רעיון איך לעשות את זה בדרך הכי קלה ומקצועית??

• הוסף לסימניות
אולי בכל אופן?
זה ממש דחוף?

• הוסף לסימניות
השאלה השתנתה, את הא', קיבלתי הוראות איך להלביש- צוארון בקצה למעלה, שרוולים בשתי האלכסונים (אחד למעלה ואחד למטה), וכיס באמצע. והשאלה: איך אני יוצרת מרקם של בד עדין כמו של חולצה?

• הוסף לסימניות
משחק פוטושופ........

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י start;1506427:
משחק פוטושופ........
וודאי!! השאלה אם יש למשהו מתכון שיחסוך לי המון נסויים מיותרים...

• הוסף לסימניות
אני הייתי עושה את זה כך:
-כותבת את האות א' בפונט הרצוי.
-נותנת לזה תלת מימד
-יוצרת שכבה של בד התלבושת
-בחירת תוכן השכבה של האות ע"י CTRL
-הפיכת הבחירה למסכה בשכבת הבד.
-מיקום צווארון ושרוולים בשכבות נוספות.
-מכאן ואילך הייתי מנסה לעשות מראה של בד עם קצת כיווצים פה ושם ע"י כלי ההברה והכהיה, כל מיני משחקים עם אפקט הLICFY (מקווה שהאיות נכון).
עד לתוצאה המושלמת.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אני הייתי ממקמת על הטקסטורה של הבד
כיס בחלק הימני שלה א'
צווארון היכן שמסתדר בחלק העליון וזהו... בלי מידי הרבה משחקים

• הוסף לסימניות
לי זה קשה...
נשמח לראות את התוצאה הסופית שלך:)
ונוכל ללמוד ולשפר!

• הוסף לסימניות
בעז"ה אעלה, מה שעשיתי- שיחקתי עם כמה תמונות של החולצה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה