כללי איך מלבישים מסכה על תמונה בפוטושופ?

• הוסף לסימניות
אני רוצה לדעת את זה כבר הרבה מאוד זמן.. יש לי אוספים של מסכות (דוגמא מצורפת) והן אמורות "להתלבש" על תמונות. כך שלא יראו את הרקע השחור ..
אם מישהו יוכל להסביר את זה בצורה פשוטה אני אשמח.. אם זה יהיה לכם שימושי תאמרו ואני אעלה עוד...

קבצים מצורפים

• 9abd9a3210a3.jpg
    KB 207.7 · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
אולי באילוסטרייטור?

מה שעשיתי כמצורף בתמונה, לקחתי תמונה ופשוט גררתי את מה שהעלת לתוך אילוס', עשיתי "גזור" ובחלון הטרנספרסי איפה ששמים מסכה, הדבקתי את זה

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 894.9 · צפיות: 34
  • הוסף לסימניות
שימי את המסכה בשכבה נוספת מעל התמונה ובשיטות שילוב תבחרי הבהרה או מסך איך שמתאים לך
אם הפוטושופ שלך באנגלית זה מהקבוצה השלישית של השיטות שילוב
ובוודאי זה יעזור כאן בפורום אם תעלי עוד מסכות

• הוסף לסימניות
אז קודם כל נבקש שתעשירי אותנו באוסף שלך. תודה.
2. השיטה של ריקי מצוינת
3. אם אתם לא מסתפקים בשיטה של ריקי ורוצים ליצור ממש מסיכה קלאסית מהצורה הזו, אעלה לכאן מדריך בזמני הפנוי.

אגב, גם השיטה של נתוש נראת מעולה, רק שביקשת בפוטושופ.

יום טוב

• הוסף לסימניות
את לא יכולה לעשות העתק הדבק לתוך מסכה חדשה שתפתחי?
וכמובן, זה יועיל מאד מאד, אם תעלי לפה או לחילופין למייל של פרוג, עוד מסכות מהזן היפה הזה!
המלצתי, למייל של פרוג, קל יותר להעלות!

• הוסף לסימניות
תודה

תודה רבה רבה!! נתוש יקח לי זמן להבין את ההסבר שלך (רק בתחילת דרכי באילוס') ריקי תודה - בדיוק מה שחיפשתי.. קבלו מסכות (מצטערת אין לי מושג לגבי זכויות היוצרים.. ) אני אעלה גם למייל של פרוג ב"ה במהלך היום..

קבצים מצורפים

• a7.jpg
    KB 776.2 · צפיות: 33
  • a4.jpg
    KB 816.9 · צפיות: 22
  • a18.jpg
    KB 189.3 · צפיות: 22
  • a49.jpg
    KB 177.6 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
ועוד מסכות

מקווה שיהיה לעזר

קבצים מצורפים

• 25 copy.jpg
    KB 237.6 · צפיות: 22
  • 258.JPG
    KB 256.7 · צפיות: 19
  • 211.png
    KB 162.4 · צפיות: 29
  • 151.png
    KB 77.6 · צפיות: 23
  • 97.jpg
    KB 45.4 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
ואני מצטרף לקודמי, נשמח מאוד על אוסף נחמד כדוגמת הנ"ל.
ולגוף השאלה, התשובה פשוטה כפי שכבר נענה - לשים את זה בשכבה מעל התמונה הרצויה, ולהשתמש בשיטת שילוב.

• הוסף לסימניות
ועוד כמה...

חייבת לכתוב משהו...

קבצים מצורפים

• circle_02.jpg
    KB 53.4 · צפיות: 21
  • circle_16.jpg
    KB 35.5 · צפיות: 39
  • general_17.jpg
    KB 91.4 · צפיות: 19
  • rectangle_07.jpg
    KB 85.5 · צפיות: 37
  • rectangle_28.jpg
    KB 48.8 · צפיות: 36
  • Other06.JPG
    KB 26.5 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
ועוד כמה

נראה לי שזהו בינתיים

קבצים מצורפים

• 67ff7aef7bd2.jpg
    KB 112.2 · צפיות: 45
  • 23.JPG
    KB 369.5 · צפיות: 20
  • dmsk0516.jpg
    KB 10.1 · צפיות: 16
  • dmsk0318.jpg
    KB 46.9 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
נזכרתי שגם לי יש....
יש לי עוד לא מרגשים אבל אני ישתדל להעלות שיהיה לי זמן

קבצים מצורפים

• FLM32.png
    KB 303.9 · צפיות: 20
  • Fringe2.jpg
    KB 4.2 · צפיות: 21
  • FLM4f.png
    KB 329.5 · צפיות: 17
  • FLM8f.png
    KB 181.5 · צפיות: 0
  • FLM10f.png
    KB 753.7 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
עוד

גבירי ורבותי, המסכות הללו (ועוד רבות וטובות מהן) וגם אלו שהעלו קודמי, לקוחות מתוך 'פלמינגו' או מתוך התוכנה של פוטו פוינט (לא זוכרת איך קוראים לה...)

קבצים מצורפים

• FLM11f.png
    KB 346.3 · צפיות: 18
  • flm018 copy.png
    KB 54.6 · צפיות: 18
  • FLM012 copy.png
    KB 3.6 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
חבר'ה השיטות של כולכם אולי טובות אבל השיטה הנכונה והפשוטה ביותר לצערי לא היתה פה כי הרבה לא יודעים אותה וחבל...
כדי ליצור מהתמונות הנ"ל מסכה מה שצריך זה לפתוח אחת מהתמונות הנ"ל לעשות העתק (CTRL+C) ליצור מסכה על התמונה שעליה אנחנו רוצים לשים את המסכה ועכשיו פשוט ללחוץ ALT על אזור המסכה מה שבעצם זה עושה, זה פשוט יוצר מהמסכה שכבה רגילה שם עושים הדבק CTRL+V. עכשיו משחררים את המסכה על ידי לחיצה נוספת על הALT והופ... הנה לנו מסכה פשוטה ויפה בלי שיטות שילוב ובלי אילוסטרייטור. זאת פשוט השיטה הנכונה!!
אגב המידע הזה לגבי יצירת שכבה "כאילו" רגילה ממסכה, יכולה לעזור לכם בהרבה מקומות בPS...

תהנו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י minach;459281:
חבר'ה השיטות של כולכם אולי טובות אבל השיטה הנכונה והפשוטה ביותר לצערי לא היתה פה כי הרבה לא יודעים אותה וחבל...
כדי ליצור מהתמונות הנ"ל מסכה מה שצריך זה לפתוח אחת מהתמונות הנ"ל לעשות העתק (CTRL+C) ליצור מסכה על התמונה שעליה אנחנו רוצים לשים את המסכה ועכשיו פשוט ללחוץ ALT על אזור המסכה מה שבעצם זה עושה, זה פשוט יוצר מהמסכה שכבה רגילה שם עושים הדבק CTRL+V. עכשיו משחררים את המסכה על ידי לחיצה נוספת על הALT והופ... הנה לנו מסכה פשוטה ויפה בלי שיטות שילוב ובלי אילוסטרייטור. זאת פשוט השיטה הנכונה!!
אגב המידע הזה לגבי יצירת שכבה "כאילו" רגילה ממסכה, יכולה לעזור לכם בהרבה מקומות בPS...

תהנו

יפה מאד, הקדמת את המדריך שלי...
רק צריך לשים לב שלפחות בחלק מהמקרים צריך לעשות 'היפוך' צבעים למסכה, כי השחור בעצם נמחק והלבן נשאר.
בקיצור כל מקרה לגופו.

• הוסף לסימניות
את מכירה את פוטושופ? כי זה פשוט מאד:

יש בתחתית הכלים, כלי שנקרא "מסכה מהירה" quick mask
תפתחי תמונה רצויה. פתחי את המסכה בקובץ נוסף.
בחרי והעתיקי את המסכה כולה.
חזרי לתמונתך (למשל הילד במקרה שלי)
לחצי על לחצן המסכה המהירה.
CTRL V - כלומר, הדביקי את המסכה שלך.
לחצי שוב על אותו לחצן - המסכה תהפוך לבחירה - נמלים זוחלות!
תעשי "אינברס" לבחירה ומחקי.
מה שיצא זה שהתמונה תישאר כשהמסכה מחוקה ממנה.
אויש - הניסוח שלי נורא! הובנתי?
אני מצרפת תמונה
תודה על המסכות! באמת יפות!

קבצים מצורפים

• prachim1.jpg
    KB 412 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
סליחה minach
לא קראתי את מה שכתבת. אם אינני טועה חזרתי פחות או יותר על מה שאמרת אבל בניסוח מסורבל יותר ... אבל צרפתי תמונה!!

• הוסף לסימניות
minach עשיתי כמו שאמרת אבל זה העביר לי על התמונה רק את הבחירה של המסיכה בלי המסיכה עצמה! :(

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כתום וירוק;459346:
minach עשיתי כמו שאמרת אבל זה העביר לי על התמונה רק את הבחירה של המסיכה בלי המסיכה עצמה! :(
כנראה שלא עשית בדיוק מה שאמרתי!!
פשוט תפתחי את המסכה בקובץ נפרד תעשי העתק ובתוך המסכה תעשי הדבק זה הכל אם לא תצליחי תשלחי לי הודעה בפרטי ואני ישתדל לעזור לך...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Rivk;459324:
יש בתחתית הכלים, כלי שנקרא "מסכה מהירה" quick mask
תפתחי תמונה רצויה. פתחי את המסכה בקובץ נוסף.
בחרי והעתיקי את המסכה כולה.
חזרי לתמונתך (למשל הילד במקרה שלי)
לחצי על לחצן המסכה המהירה.
CTRL V - כלומר, הדביקי את המסכה שלך.
לחצי שוב על אותו לחצן - המסכה תהפוך לבחירה - נמלים זוחלות!
תעשי "אינברס" לבחירה ומחקי.
מה שיצא זה שהתמונה תישאר כשהמסכה מחוקה ממנה.
אויש - הניסוח שלי נורא! הובנתי?
אני מצרפת תמונה
תודה על המסכות! באמת יפות!
דבר ראשון ישר כח על ההשקעה...

לצערי גם השיטה שלך היא לא כ"כ נכונה מהסיבה הפשוטה שבשיטה שהסברת את סה"כ מצאת שיטה לתחם את אזור המסכה ולמחוק את השאר, לא בכל מסכה זה נכון כי יש הרבה מאוד מסכות שבהם יש גם גווני אפור שזה בעצם מפחית מהשקיפות ואת זה בשיטה שלך הוא לא יודע לזהות... לעומת זאת בשיטה שהסברתי זה מסכה לכל דבר גם לגבי רמות השקיפות בגווני אפור!
מקווה שההסבר היה מספיק ברור...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י minach;459281:

תהנו

http://www.prog.co.il/showpost.php?p=455128&postcount=4

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה