כללי איך מלבישים מסכה על תמונה בפוטושופ?

• הוסף לסימניות
לתועלת הרבים אני מעלה כמה תמונות שנועדו להסביר את התהליך הנ"ל בפשטות אני מקווה שזה יהווה לכם תועלת...:)
בהצלחה

קבצים מצורפים

• שלב 1.jpg
    KB 264.6 · צפיות: 25
  • שלב 2.jpg
    KB 184.4 · צפיות: 26
  • שלב 3.jpg
    KB 227.6 · צפיות: 43
  • שלב 4.jpg
    KB 205.5 · צפיות: 24
  • שלב 5.jpg
    KB 225.5 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
אין מילים!

ה-צ-ל-ח-ת-י!!!

תודה רבה רבה על ההסבר המפורט!

התמונות להמחשה עזרו מאאאאאאד!

• הוסף לסימניות
minach ! גם יישר כח על ההשקעה. יש לי תחושה שלא כולם יודעים מה זה "מסיכה". האם אתה מתכוון לערוץ מסיכה שזה channel? המסיכה המהירה עובדת בדיוק כמו צ'אנל. האם לא ראית את הגוונים והשקיפויות בפרחים בתמונה שצרפתי?

מה ששכחתי לומר ואולי גם אתה שבד"כ צריך למתוח את המסיכה שתתאים לגודל התמונה ולמיקום הרצוי.
ואולי גם לא ציינתי שכשעושים לפי ההוראות שלי, המסיכה תופיע בגווני אדום לפני שנהפוך אותה לבחירה.
אני לא רואה בעיה בשיטה שלי. היתרון של השיטה שלי היא שאין שכבות ואין כלום. רק כדאי לשמור בשם אחר כדי שהקובץ המקורי לא ילך לאיבוד.

• הוסף לסימניות
עובד נפלא תודה על ההסבר

• הוסף לסימניות
ותודה לכל מי שהעלה את המסכות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אביגרפי;459290:
יפה מאד, הקדמת את המדריך שלי...
רק צריך לשים לב שלפחות בחלק מהמקרים צריך לעשות 'היפוך' צבעים למסכה, כי השחור בעצם נמחק והלבן נשאר.
בקיצור כל מקרה לגופו.

איפה הופכים אותם?? מה הקיצור דרך.??

• הוסף לסימניות
לשאלתך, עין כחולה, להיפוך צבעי המסיכה, ז"א הלבן יהפוך לשחור ולהיפך: ctrl+I לאחר בחירת המסיכה

• הוסף לסימניות
תודה לכולכם... איזה יופי ... הרבה זמן רציתי ללמוד את זה..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה