לא הבנתי את דעתךהדשולדרס, פינוק נגד קשקשים.
תופעה נפוצה ומרגיזההה
לעור בעייתי ויבש...דר. פישר יו-לקטין שמפו טיפולי
לא הבנתי את דעתך
הייד אנד שולדרס - חיובי או לא?
לי נראה שכן (מצד בעיית הקשקשים)
יש לך ניסיון עם זה?דר. פישר יו-לקטין שמפו טיפולי
דעתי על מוצרים אלו, בסדר ממגר.לא הבנתי את דעתך
הייד אנד שולדרס - חיובי או לא?
לי נראה שכן (מצד בעיית הקשקשים)
מה? ?אחרי זמן הקשקשים חוזרים וגם גורם לנשירת שיער
מנסיון שלי הקשקשים לא חוזרים...אחרי זמן הקשקשים חוזרים וגם גורם לנשירת שיער
יש שם המלצה רק עליו ולא יותר מורחב, וגם אז משהו ביטל את ההמלצה על השמפוהאשכול התחיל עם הודעה "עברתי על כלל האשכולות בנושא"..
אי אפשר לכתוב שזה גורם לנשירה אם לא ניסיתיש שם המלצה רק עליו ולא יותר מורחב, וגם אז משהו ביטל את ההמלצה על השמפו
כך שהאכול ההוא לא תרם לי...
ואין לי נסיון אישי עם השמפו והחברה הזו
לי לא חזר!אי אפשר לכתוב שזה גורם לנשירה אם לא ניסית
זה עוזר מניסיון ולא גורם לנשירה
וצריך להשתמש בזה בקביעות
זה לא תרופה שלוקחים מינון ומסיימים
אם מפסיקים-הקשקשים חוזרים
ב''הלי לא חזר!
נעלם סופית!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: GITARIST, אמא של :-), צביה ר. ועוד 2 משתמשים5 //