עזרה איך ממגרים שלשולים לתינוק

• הוסף לסימניות
שלשולים בגיל כזה יכולים להיות קשורים גם לבקיעת שיניים
הוא משלשל לעיתים תדירות?
או שהיציאות שלו שלשוליות?

כי אם זה לא לעיתים תדירות, יכול מאד להיות שזה קשור לבקיעת שיניים.
וזה אכן לא מדבק.
מעבר לנאכסיות של הצורך להחליף הכל מכף רגל ועד ראש...

מתאים לגיל...
שיניים, אצלי כל הילדים שלשלו מהרגע שהיו ניצני בקיעת שיניים ועד שכל שן בקעה, לפחות זה הלך 4 שיניים ביחד.
כנ"ל,
שני ילדיי בסביבות אותו גיל (9 ח') סבלו ג"כ משלשולים מתמשכים לאורך תקופת בקיעת השיניים (האינטנסיבית, אח"כ בהשלמות של שיניים בודדות אחת ל, זה כבר פסק)
לנשום עמוק, ובע"ה זה עובר.

• הוסף לסימניות
הרבה פעמים בגיל הזה השלשולים אכן מבקיעת שיניים.
אבל הילד ההורים והצוות המטפל ממש סובלים.
מניסיון אצל הנכדים, בהמלצת הנשואות שלי תנסו את HAPPY TUMMY.
אצל הנכדים זה השפיע תוך כשעה לערך. וחבל שלא הכרתי את המוצר הזה כשההורים שלהם היו תינוקות.
1759223276136.png

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ממש לא!
זה לא מדבק וכשהיו במעון אחרי אישור רופא - קבלו אותם גם קבלו.
את יודעת איזה שפכטל חטפתי אתמול כי שלחתי אותו עם אישור רופא???
שאני אמא לא אחראית ובגלל אמהות כמוני ילדים אחרים נדבקים ונהיים חולים.
והמטפלת לא מוכנה לבקש מהכח עזר שיחתלו אותו כי זה לא נעים אז היא מרחמת על הכח עזר ומחתלת בעצמה
ממש חטפתי.
אמרתי לה שאני לא אמא לא אחראית ולא שלחתי ילד חולה, שלחתי ילד שהרופא אומר שהוא בריא ויכול ללכת למעון והיא בכל זאת לא הסכימה איתי אבל בלית ברירה קבלה אותו.
אמרתי לה שאני מבינה ואתה ומבינה את הקושי אבל בכל זאת, זה המצב.
הבעיה היא שגם התאומה שלו לא בדיוק התאוששה מהוירוס הזה, אבל אצלה זה מתבטא בתיאבון ירוד, ועם זה גם המטפלת המרוקאית שלנו מתקשה להתמודד, כמה שאני אומרת לה שהכל בסדר אם היא לא מסיימת את האוכל היא נלחצת גם מזה, לא מבינה למה היא לא אוכלת, איך יכול להיות שהיא לא רעבה.
והילדה שמנמנה ב"ה, ולא קורה לה כלום אם כמה ימים היא לא תאכל כרגיל, היא ערנית, חיונית, ומתנהגת מצויין
בקיצור, שניהם לא במיטבת אז היא מתקשה להתמודד עם זה...
תכלס אתמול הלעטתי אותו באורז ובבקבוקים שמתי מי אורז ונראה לי בלילה כבר הוא בכה מרוב שהיתה לו עצירות...
בבוקר היתה יציאה ממש בסדר, אז מקווה שהיום יהיה להן יותר קל.

• הוסף לסימניות
גם לבן שלי היה את זה בגיל הזה והמטפלת הרגיעה אותי שזה קשור לבקיעת שיניים ובאמת עבר לו.
זה תקופה שתעבור את תראי עכשיו הוא יהיה בבית בגלל החגים ארי החגים כשתשלחי למעון כבר לא תהיה בעיה בעז"ה.

• הוסף לסימניות
שלשולים מוירוס יש דרך להעביר? או רק לחכות שיעבור לבד

• הוסף לסימניות
הבן שלי (בן שנה) היה עכשיו ככה חודשיים
עם שילשולים שלא נגמרים
וכל שילשול זה החלפה מלאה של כל הבגדים כולל כלי מיטה
בתחילה השארתי אותו בבית
עד שראיתי שזה פשוט לא נגמר
הרופאה אמרה שזה וירוס
ואין מה לעשות
עשינו גם בדיקת צואה שיצאה תקינה
תכלס עכשיו אנחנו רואים 7 שיניים !!! שצמחו להם ביחד
כנראה זה היה בגלל זה

• וואו!
Reactions: cv
  • הוסף לסימניות
בן 9 חודשים שמשלשל כבר תקופה ארוכה.
מרגיש מצויין, תיאבון מעולה, ישן טוב ב"ה, הכל בסדר.
אבל לא מצליחה להשתלט על השלשול...
הרופא ילדים טוען שיכול ללכת לגן, אמר שהיה וירוס אבל כרגע זה רק להמתין בסבלנות עד שהגוף יתגבר על זה, כמו שיעול שלפעמים לוקח זמן עד שעובר אחרי שפעת וכאלה.
תכלס, המטפלת מאוד קשה לה, כי כל פעם צריך להחליף לו את כל הבגדים...
מצד שני, יש אישור מהרופא ואין לי ברירה, אני לא יכולה לשבת בבית ולחכות עד שהמצב ישתפר...
בקיצור, חוץ מאורז ובננות ופרוביוטיקה שכבר אנחנו מנסים תקופה- מה עוד אפשר?
אשמח לשמוע מכם.
תודה!!!
אנחנו הפסקנו תקופה חלבי וזה עזר!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה