כללי איך ממירים אנימציה בפוטושופ לקובץ

• הוסף לסימניות
קיבלתי ממישהו אנימציה שעשה בפוטושופ.
(חתיכת עבודה! אני יודעת שאפשר לעשות אנימציה בפוטושופ, אבל לא חשבתי יש מי שמשתמש בזה).
עכשיו אני צריכה להמיר את זה לקובץ שיהיה ניתן לצפיה בדיסק,
האם להעביר לGIF ? א"כ אלו הגדרות להגדיר.
אם לא לGIF אז למה?
ואיך עושים שקבצי האנימציה לא יהיו כ"כ כבדים? (כי קובץ הפוטושופ מאד כבד)

תודה רבה למסייעים

• הוסף לסימניות
כן GIF. ולגבי הגודל שיוצא פשוט תבדוק מה יוצא לך אחרי השמירה זה תלוי בפריימים וברזולוציה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;586588:
כן GIF. ולגבי הגודל שיוצא פשוט תבדוק מה יוצא לך אחרי השמירה זה תלוי בפריימים וברזולוציה.

תודה רבה,
המשקל יוצא לי אחרי העברה 16 מגה - שזה נראה לי המון בשביל אנימציה.
ויותר מזה יש אנימציות שמרב שהן כבדות זה סוגר לי רק חלק מהאנימציה לGIF
מה ניתן לעשות?

• הוסף לסימניות
המון? תלוי לכמה אנימציה.
תשמור דרך SAVE FOR WEB AND DEVICE ושם אתה יכול לשלוט בגודל דרך כמה פרמטרים של איכות ורזולוציה ובד"כ משם סתם כך הוא יותר קטן.
עוד אפשרות זה דרך EXPORT/RENDER VIDEO ששם זה מיצא קובץ וידאו אבל לא נראה לי שזה יפתור את בעיית הגודל.

• הוסף לסימניות
תודה park - בסופו של דבר התברר שהקובץ היה ב 400 DPI אפילו לא חשבתי על הכיוון כי הייתי בטוחה שהוא ב72 DPI כרגיל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה