כללי איך ממירים באינדיזיין מ rgb ל-cmyk

• הוסף לסימניות
אני יודע שזה בתפריט edit - convert to profile

ועכשיו אני לא יודע מה לשנות

• הוסף לסימניות
בס"ד

אם הכוונה להמיר תמונה או וקטור ל-CMYK, זכור לי מה שלמדתי בקורס, לפתוח את התמונה בפוטושופ להמיר שם לשמור, ולעדכן באינדיזיין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י amir;499041:
בס"ד

אם הכוונה להמיר תמונה או וקטור ל-CMYK, זכור לי מה שלמדתי בקורס, לפתוח את התמונה בפוטושופ להמיר שם לשמור, ולעדכן באינדיזיין.

יש אפשרות גם באינדיזיין אבל בנתיים אם תוכל להסביר לי איך עושים בפוטו שופ מה לעשות שכחתי.

• הוסף לסימניות
תפתח את התמונה בפוטושופ, בתפריט image > mode תבחר ב cmyk, אישור ושמור, ותעדכן באינדיזיין, תבדוק בחלון הלינקים שהתמונה הומרה.
תיקח בחשבון שהתמונה שאתה שומר בפוטושופ לאחר ההמרה נשמרת בפרופיל cmyk, אם אינך מעוניין להמיר את הפרופיל שלה באופן קבוע, פשוט תשמור בשם אחר ותחליף את הקובץ באינדזיין לחדש.
בהצלחה.

אשמח לשמוע על דרכים אחרות שיכולות להקל על העבודה.

• הוסף לסימניות
וודאו שבתפריט "Edite " מרחב השקיפות או על CMYK.
בזמן ייצוא הקובץ, מגדירים כ"איכות דפוס". כל התוכן יומר לקבצי היעד שמוגדר.
לחילופין, ניתן לשם לשנות לכל יעד פלט שתבחרו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה