עזרה איך ממירים סרטון מיוטיוב לmp3?

• הוסף לסימניות
יש איזה סרטון שלא נפתח לי ביוטיוב, ואני רוצה אותו בקובץ שמע, mp3
פעם היה לי איזה תוכנה כזו שממירה סירטונים ביוטיוב לקובץ שמע (לא היה צריך להיכנס לסרטון אלא רק להעתיק את הקישור, להדביק בתוכנה ולהמיר) לא מוצאת את התוכנה הזו שוב
יש למישהו אולי לשלוח לי קישור לתוכנה כזו??
יעזור לי מאוד, תודה

• הוסף לסימניות
מקפיצה...
אולי בכל אופן יש למישהו/י קישור לתוכנה? או אולי למי שהסרטון פתוח אצלו ויוכל להוריד לי...?

• הוסף לסימניות
כל מחשב פשוט יש תוכנה בשם Format Factory, אפשר לעשות שם את כל סוגי ההמרות.

• הוסף לסימניות
כל מחשב פשוט יש תוכנה בשם Format Factory, אפשר לעשות שם את כל סוגי ההמרות.
היא לא רצתה המרה אין לה את הקובץ, התוכנה הנ"ל מורידה מיוטיוב ע"י הזנת קישור בקובץ הנבחר.
וזו התוכנה שהובאה לעיל.

• הוסף לסימניות
היא לא רצתה המרה אין לה את הקובץ, התוכנה הנ"ל מורידה מיוטיוב ע"י הזנת קישור בקובץ הנבחר.
וזו התוכנה שהובאה לעיל.
כן, ראיתי את הקישור.
אני מוסיף שגם אם היוטיוב לא פותח אפשר להוסיף את האותיות ss לפני המילה youtube וכך זה ייראה https://www.ssyoutube, ואז זה מוריד כסרטון (יש שם גם סקריפט עיי"ש), מכאן אפשר גם להמיר לשמע.
ונפק"מ אם הסרטון כבר הורד כ-MP4, וק"ל.

• הוסף לסימניות
כן, ראיתי את הקישור.
אני מוסיף שגם אם היוטיוב לא פותח אפשר להוסיף את האותיות ss לפני המילה youtube וכך זה ייראה https://www.ssyoutube, ואז זה מוריד כסרטון (יש שם גם סקריפט עיי"ש), מכאן אפשר גם להמיר לשמע.
ונפק"מ אם הסרטון כבר הורד כ-MP4, וק"ל.
זה במקרה שהסרטון נפתח ביוטיוב
לא על המקרה הזה דיברתי....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה