איך מנטרלים ריח בדירה?

• פותח הנושא yudb
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני הולכת לשכור דירה בקומה 1- מחוסר ברירה.
כשנכנסים לדירה יש ריח מוזר לא של רטיבות... רק אני מריחה אותו וזה מפריע לי מאודדדד!!!!
הבו עיצות!!!

• הוסף לסימניות
היה פעם בפטנט רשום בהמודיע: להדליק גפרור או שתיים, הגופרית שבגפרור סוחף ושורף את הריח, לא ניסיתי ולא יודע אם זה עובד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

ראיתי היום בן אדם עם מסיכה ברחוב.

חשבתי לעצמי: 'די, רק זה לא! אין שום סיכוי שהקורונה חוזרת עכשיו!'

אבל אז עצרתי ואספתי לי מעלות וחסרונות בשילוב מוזר שכזה. (כמובן בלי להכניס את הסיכונים הבריאותיים).

חסרונות:

1. תנסו לחשוב מה זה להיות סגור במקלט עם ריח עז של אלכוג'ל מכל הסובבים בלי יכולת הגנה.

2. תחשבו איך זה לתפוס ילדים על הידיים בדרך למקלט כשהם מחליקים לכם כל רגע בגלל הכפפות.

3. תנסו לדמיין את החרדות משהייה במקום אטום עם שיעולים בלתי רצוניים של עשרות אנשים יחד.

4. דמיינו איך נשמעת אזעקה כשהאוזניים מקופלות פנימה מהחוט של המסיכה...

מעלות:

1. ההוא מהמקלט שאתם חייבים לו כסף לא יזהה אתכם בזכות המסיכה.

2. בשל הריחוק החברתי במקלט נוכל לשחק אותה 'לא שומעים' לכל השכנים הנחמדים בהגזמה שמנסים כל אזעקה לפתח שיחה למרות שהיא תמיד אותו דבר ומשעממת לעילא.

3. אני אישית אשמח בכל ליבי שיהיה מחסור בביצים לשכנים שלי שאוכלים בקביעות ארוחת ערב משפחתית איתנו במקלט!

4. השוויג'ערעס לא תגענה לפסח לבית חתניהם האומללים!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה