כללי איך מנקדים בכל תוכנה שהיא??

• הוסף לסימניות
סורי על הבורות
מי יכול לומר לי איך מנקדים מלל בכל תוכנה שהיא ? תודה.

• הוסף לסימניות
מקישים Caps Lock ואז עומדים אחרי האות שרוצים להוסיף לה ניקוד, ומקישים SHIFT+המספרים העליונים שבמקלדת. כל מספר נותן סימן ניקוד אחר.

• הוסף לסימניות
תודה אבל לא הולך לי... למה?

• הוסף לסימניות
אה תודה הצלחתי
זה היה לי פשוט על אנגלית..
עופרה תודה!

• הוסף לסימניות
גם אני ניסיתי לנקד ומשום מה זה לא הולך לי מה עוד יכול להיות????

• הוסף לסימניות
כיוון הכתיבה צריך להיות עברית (מימין לשמאל) ומקש CapsLock דלוק (אותיות גדולות אנגליות)

שתי התכונות הנ"ל מופעלות אצלך?

• הוסף לסימניות
כן אתה צודק ברגע שאני לוחצת על CAPS LOCK הוא מתחיל לכתוב לי שוב באנגלית מה עושים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יופי;303620:
כן אתה צודק ברגע שאני לוחצת על CAPS LOCK הוא מתחיל לכתוב לי שוב באנגלית מה עושים?
לחיצה על המקש אמורה לעשות את זה זה בסדר..
רק שכעת צריך ללחוץ על שיפט + 3\4\5\6\
וכן הלאה כל מספר (כשהוא ביחד עם שיפט) זה ניקוד אחר..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה