כללי איך מנקדים חולם בקורל?

• פותח הנושא mc
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני באמצע לנקד טקסט ונתקעתי בניקוד חולם מלא וחןלם חסר.
מישהוא יכול לעזור לי?
לפני שאני מנקדת אני לוחצת על caps lock ואז עם shift אני לוחצת על המספרים.
הבעיה, שלא מצאתי מספר לחולם,כשאני לוחצת על 0 או 9, זה מרחיק את האות הבאה.
דוגמה:

קבצים מצורפים

• AKU.jpg
    KB 18.3 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
לאחר שהמילה כתובה, ללחוץ על לחצן caps lock
ועם שיפט + מקש - (שליד הספרה 0)
את כנראה לחצת על שיפט + 9 או 0
סתם עצה, לפני ניקוד אני עושה שמור כי הרבה פעמים במעבר בין עברית ואנגלית, קורל נתקע....
בהצלחה

• הוסף לסימניות
הלחצן של shift 9/0 זה בשביל ש' ימנית/שמאלית, לכן מרחיק לך את האות.

• הוסף לסימניות
אוי ואבוי לך לנקד בקורל! או אפילו לייבא טקסט מנוקד.
הוא שונא אותם כבר שנים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;222854:
אוי ואבוי לך לנקד בקורל! או אפילו לייבא טקסט מנוקד.
הוא שונא אותם כבר שנים.

דווקא אני כבר מסתדרת שנים עם השנאה הזאת. (למדתי לא לנקד א בפתח וקמץ)

• הוסף לסימניות
גם אני השתמשתי המון בקורל עם ניקוד.
למה דווקא א', הבעיה היא בד"כ כשחוזרים לכתב רגיל ושוכחים לכבות את לחצן caps lock
בכל אופן עד גרסה 11, לא?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה