עשיתי בדיוק כךלהפוך לאנגלית (ALT+SHIFTׂ),
ללחוץ על CAPS LOCK,
ואז SHIFT+המספרים שבראש המקלדת, כל מספר ניקוד אחר...
נכון מאוד. אם רוצים ניתן להסיר לגמרי את המקלדת HE3 (דרך הגדרות שפה) ולהישאר קבוע עם השיטה הישנה.למיטב ידיעתי ונסיוני (גם ברגעים אלו):
ישנן שתי מקלדות. באחת זה נתמך, בשנייה לא.
בסרגל השפה שלי יש:
1. עברית HE
2. עברית (סטנדרטית) HE3
3. אנגלית (ארצות הברית) מקלדת ארצות הברית ENG.
במקלדת 1 זה עובד בשיטת הCaps Look+Shift+שורת הספרות.
במקלדת 2 לא עובד כלל.
אצלי זה עובד רק אם לא מחליפים לאנגלית.להפוך לאנגלית (ALT+SHIFTׂ),
ללחוץ על CAPS LOCK,
ואז SHIFT+המספרים שבראש המקלדת, כל מספר ניקוד אחר...
נכון כך זה עובד.אצלי זה עובד רק אם לא מחליפים לאנגלית.
כלומר:
להשאיר בעברית.
ללחוץ על CAPS LOCK.
ואז SHIFT + המספרים שבראש המקלדת.
מישהו יודע איך מנקדים מילים בוורד?
זכור לי משהו עם קאפסלוק ואז שיפט+קונטרול
אבל אני לא מצליחה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים