איך מנקים אמבטיה?

• הוסף לסימניות
האמבטיה התמלאה עובש שלא יורד אפילו עם שפשוף אקונומיקה חזק..
מה עושים??

• הוסף לסימניות
יש ספריי מיוחד לעובש!!! קניתי בטמבור ועזר פלאים!!! (השתמשתי לעץ ובד, אין לי נסיון עם אמבטיה, דווקא עכשיו אני רואה שזה מיוחד לאמבטיה!)
זה מחברת MAOZ (אם את חסומה אני אגיד לך איפה יש לקנות את המוצרים שלהם)
כתוב על זה HG חדר אמבטיה.
מסיר כתמי טחב, עובש ופגי מזג אוויר,
אם את מעוניינת אני יכולה לצלם.....

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
חומצת מלח. ותשכחי מכל השאר...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לאחרונה קניתי נוזל ניקוי שנקרא ‏harpic‏, מיועד לאמבטיות, שירותים, שפכתי על החרסינה, קרמיקה ושיש, חיכיתי לפחות שעה-וזה עשה פלאות! גם לכתמי עובש. כמובן שאם המצב חמור יותר-תחכי יותר לפני הקירצוף.
הוא לא יקר, אני קניתי בירושלים בשערי רווחה.

בהצלחה!‏‎ ‎

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י PBיסטית;1179125:
מה זה? איפה קונים?
חומר חריף, כשמו כן הוא, חומצה.
בקבוק כחול שקוף פשוט של ליטר בכל מכולת.
5 ש"ח...
ולפני שיקפצו פה על הרעלים, כן, הוא חריף מאוד, וצריך מאוד להיזהר עם הידיים, לעבוד רק עם חלון פתוח, אבל בשביל שירותים ואמבטיה פעם בשנה (פסח) אני לא מוותרת.
לשים , לחכות דקה, לשפשף טיפה (או בכלל לא) ולשטוף.
מאז שגיליתי אותו, אין שום דבר שמשתווה לו בלחדש לחלוטין חרסינות וקרמיקה. באחריות.

• הוסף לסימניות
אנטי קאלק
מצוין לזה!!!

• הוסף לסימניות
חול נוזלי - ולשפשף היטב,
במקרה "קשה" - 00 לאסלות, לשפוך ולשפשף, לא להשרות!!! להשתדל לא לנשום, אני משתמשת בו די הרבה ולא משרה יותר מ5 דקות,
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חניק;1179858:
חול נוזלי - ולשפשף היטב,
במקרה "קשה" - 00 לאסלות, לשפוך ולשפשף, לא להשרות!!! להשתדל לא לנשום, אני משתמשת בו די הרבה ולא משרה יותר מ5 דקות,
בהצלחה

איפה קונים?

• הוסף לסימניות
00 בכל מכולת - בקבוק ירוק

• הוסף לסימניות
אני מנקה כל יום שישי את האבמטיה, השירותים, הקרמיקות והברזים עם אנטי קאלק, הכל נוצץ, ולא מצטבר לי חלודה, אבנית וכו'..
(הברזים יוצאים נוצצים, צריך רק להיזהר לשטוף מיד את האנטי קאלק, כי אחרת נהיה סימנים)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit_f;1180385:
אני מנקה כל יום שישי את האבמטיה, השירותים, הקרמיקות והברזים עם אנטי קאלק, הכל נוצץ, ולא מצטבר לי חלודה, אבנית וכו'..
(הברזים יוצאים נוצצים, צריך רק להיזהר לשטוף מיד את האנטי קאלק, כי אחרת נהיה סימנים)

קטן על זה...
כבר ניסתי את כל החומרים ה"פושטים"
מדובר באמבטיה שעברה "התעללות" בשלג..
הכל עובש.. כלום לא עוזר
אני הולכת לנסות את החומצות...

תודה לכולם!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י PBיסטית;1180394:
קטן על זה...
כבר ניסתי את כל החומרים ה"פושטים"
מדובר באמבטיה שעברה "התעללות" בשלג..
הכל עובש.. כלום לא עוזר
אני הולכת לנסות את החומצות...

תודה לכולם!!

אני ממליצה לך לקנות את הספריי שכתבתי למעלה, עולה באיזור ה20 ₪
אני אומרת לך עזר פלאים!!!!!!!! מה שרק ניסיתי לפני כן....... וכלום לא זז עד שקניתי את הספריי הנ"ל
(דרך אגב אני לא משווקת ואין לי כלום עם החברה ;))

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נ פלוס;1180398:
אני ממליצה לך לקנות את הספריי שכתבתי למעלה, עולה באיזור ה20 ₪
אני אומרת לך עזר פלאים!!!!!!!! מה שרק ניסיתי לפני כן....... וכלום לא זז עד שקניתי את הספריי הנ"ל
(דרך אגב אני לא משווקת ואין לי כלום עם החברה ;))

איפה קונים?
ני חסומה...

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• מעוז נקודות מכירה.pdf
    KB 303.3 · צפיות: 64
  • מסיר ומונע עובש.png
    KB 136.6 · צפיות: 62

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה