שושן חוחים
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
ניקוי לעיתים תכופות.
רצוי לשים לפני שהולכים לישון להשרות לילה יוצא חדש (בתוך האסלה לא על המושב)
וואו וואו וואולהשרות לילה שלם בשקית שלמה של מלח לימון תצא לך אסלה חדשה.
פשוט לשפוך לכל אסלה
(ועם המברשת לעבור גם על הדפנות ועל החריץ העליון)
וללכת לישון
נראה לי שגם אני, אתמול הרתחתי בקומקום סודה לשתיה, לא הבנתי למה זה לא נהיה מבריק...וזה מלח לימון ולא סודה לשתיה יש לי דיסלקציה קבועה על שניהם
ממש תודה על הטיפ! ניסיתי ועובד מדהים!להשרות לילה שלם בשקית שלמה של מלח לימון תצא לך אסלה חדשה.
פשוט לשפוך לכל אסלה
(ועם המברשת לעבור גם על הדפנות ועל החריץ העליון)
וללכת לישון
אכן.שניה, מלח לימון? רגיל? שקונים בסופר? ופשוט לשפשף ולחכות לילה? נשמע הזוי..עד כמה שזה פשוט וזול![]()
שמחה לשמועואתמול בלילה שמתי מלך לימון והיום אני קמה והכול ירד!!!!!!!!
פשוט מטורףףףףף
בשמחה!ממש תודה על הטיפ! ניסיתי ועובד מדהים!
כן. זה הולך עם מלח לימון ואני אישית שמה שתי כוסות חומץ יוצא מבריקאני צריכה לשים מלח לימון?
אני לא חושבת שזה יכול "לאכול" את האסלהשבת שלמה זה מוגזם?
את מדברת על עובש שהצטבר לך בין הכיור לשיש או על הכיור עצמו שנהיה כזה צהבהב - חום?יש טיפים גם לניקוי כיורים?
על הכיור עצמו.את מדברת על עובש שהצטבר לך בין הכיור לשיש או על הכיור עצמו שנהיה כזה צהבהב - חום?
לא פוחדתאני לא חושבת שזה יכול "לאכול" את האסלה
אבל לא ניסיתי מעודי
אם יש לך ילדים ואת פוחדת וכו' - א. אין לך מה, כי זה לא רעל.
ב. מקסימום הם יורידו לך את המים לפני הזמן אז זה יהיה קצת פחות נקי
ג. אני כן ממליצה לעשות את זה סתם באיזה לילה לפני שהולכים לישון
אני גם ניסיתי לראשונה לפני כמה שבועות לנקות מיחם עם מלח לימון,נראה לי שגם אני, אתמול הרתחתי בקומקום סודה לשתיה, לא הבנתי למה זה לא נהיה מבריק...
אני צריכה לשים מלח לימון?
ועד משהו על ערבוב חומרים, היזהרו! מכירה מקרוב מישהי ששוכבת צמח ל"ע בעקבות ערבוב 2 חומרים לנקיון השירותים.
בלת"קבנוסף לשימוש היומיומי של אקונומיקה?
(להוריד את הצהוב שמצטבר וגם למנוע צבירה)
תודה רבה
סנו-X עם ספוג הפלאעל הכיור עצמו.
00 מוריד אבנית רק צריך להתיז על כל המוקדים ולהשרות עד שתהיה כמעין תסיסה.זה גם מוריד אבנית?
או אקנומיקה עם ספוג הפלאעל הכיור עצמו.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים