איך מנקים את המקלדת?

• פותח הנושא אא
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
לא מבינה מה הלחץ, הרי במילא זה בטל ב- 60 ומבוטל ערב פסח.
למה צריך להכנס לכאלה הוצאות ובלגאנים?
חוץ מזה, אם מרססים כמו שאמרתי, זה פוסל את זה למאכל כלב וגם אם נשארים פירורים, הם לא נחשבים כחמץ.

לא צריך סתם להכנס להיסטריה לא?

• הוסף לסימניות
זה סתם היה בדיחה שלי הבטל בשישים, חמץ לא בטל בשישים, שנאמר וכל שאור

• הוסף לסימניות
הפתרון הכי פשוט:
לא משתמשים במקלדת בפסח!

אם צריכים בדווקא אפשר ליעזר ב'לוח מקשים שע"ג המסך'....

(-: :)

• הוסף לסימניות
הפתרון הכי פשוט:
לא משתמשים במקלדת בפסח!

אם צריכים בדווקא אפשר ליעזר ב'לוח מקשים שע"ג המסך'....

(-: :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ASUS;374071:
זה סתם היה בדיחה שלי הבטל בשישים, חמץ לא בטל בשישים, שנאמר וכל שאור

ברור שחמץ שמלפני הפסח בטל ב 60. זו הסיבה שאומרים " כל חמירא וחמיעא...כעפרא דארעא" לא? רק בפסח עצמו החמץ לא בטל בשום דבר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אא;373314:
אם כבר לקנות חדשה,
למישהו יש נסיון עם מקלדת סיליקון?
זה מוצלח?
נראה לי הרבה יותר פשוט לניקוי בהמשך...

אם את כותבת הרבה זה די מעצבן כי לא כ''כ מרגישים את הלחיצות ואם האצבע קצת מוסטת לצד, זה מפספס את אמצע המקש, זה לא נלחץ.

• הוסף לסימניות
תגידי לי למי בדיוק את מגיבה?
לאדם שכתב תגובה לפני שנתיים וחצי???

סתם צחקתי...:):):)

• הוסף לסימניות
פורסם פה באשכול ישן
להפוך את המקלדת ולדפוק בעדינות ממושכות לא תאמינו כמה לכלוך יצא משם...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה