איך מנקים את המקלדת?

• פותח הנושא אא
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אשמח לקבל טיפים!

• הוסף לסימניות
הדרך הזולה היא לקנות חדשה, היום מקלדת עולה 15 שקל יותר זול מהחומר ניקוי...
אבל אם את מתעקשת אפשר עם שואב אבק עדין, ואם את רוצה "בחורים ובסדקים" אפשר לעקור את המקשים ואחר כך להחזיר

• הוסף לסימניות
מה הבעיה לרסס את זה עם חומר ליקוי חלונות?
זה מתנקה טוב, מכשיר ומתנדף מהר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ASUS;373305:
הדרך הזולה היא לקנות חדשה, היום מקלדת עולה 15 שקל יותר זול מהחומר ניקוי...
אבל אם את מתעקשת אפשר עם שואב אבק עדין, ואם את רוצה "בחורים ובסדקים" אפשר לעקור את המקשים ואחר כך להחזיר

אם כבר לקנות חדשה,
למישהו יש נסיון עם מקלדת סיליקון?
זה מוצלח?
נראה לי הרבה יותר פשוט לניקוי בהמשך...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גינגית;373309:
מה הבעיה לרסס את זה עם חומר ליקוי חלונות?
זה מתנקה טוב, מכשיר ומתנדף מהר.

תודה על הטיפ.
זה באמת מוציא את האבק שהצטבר מתחת למקשים?

• הוסף לסימניות
אם את עוקרת את המקשים תזהרי רק לא להוריד את הרווח. זה מאוד קשה (ומעצבן) להחזיר אותו אח"כ.

• הוסף לסימניות
מקלדת פסח, נמצאת עם הכלים של פסח, באותו מקום של ה"טלפון פסח" ושבוע אחד בשנה הם עושים החלפה עם הנ"ל החמצים שנמצאים בהסגר עכו"ם.

• הוסף לסימניות
אצלי המקלדת מצופה תמיד בנילון נצמד כך שאין לי את הבעיה הזו. מומלץ מאד, בהתחלה זה קצת מעצבן אבל כשמתרגלים זה כיף.
אם את גרה בי-ם בגאולה ליד יונה קורן יש חנות שמוכרת מקלדת ב-10 ש"ח.

• הוסף לסימניות
מקלדת סיליקון- יש לי ניסיון, לא מומלץ בכלל אם את מתכוונת להקליד יותר משורה ביום..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אא;373316:
תודה על הטיפ.
זה באמת מוציא את האבק שהצטבר מתחת למקשים?

למה, אבק זה חמץ?

• הוסף לסימניות
ואגב, אם את מורידה את המקשים, במילא אין לך דרך אחרת לנקות. עם מה תנקי, עם מים?

וברגע שמרססים עם זה חומר לניקוי חלונות, גם אם יש פירורים, הם הופכים ללא ראויים למאכל כלב ובמילא הם גם בטלים ומבוטלים ב 60 וכמובן שמבטלים אותם לפני כניסת החג.

דרך נוספת היא לנקות עם קיסמי אוזניים אחרי שמרססים. זה מאפשר לנקות די טוב בין הקלידים ללא צורך להסירם.

למה צריך לקנות חדשה לפסח? לא חבל על הכסף?

• הוסף לסימניות
בזמנו קניתי כ15 מקלדות, ומכרתי 6, הם חזרו אחד אחרי השני, הם התקלקלו מהר היבואן אחרי 2 החלפות התנער מאחריות, אני בתגובה החזרתי ליבואן את כל ה9 שנותרו לי ועד היום אפילו לא קיבלתי את הזיכוי, זה מבחינתי מלכתחילה היה כסף אבוד, כי אני לא אמכור מוצר שאני יודע בוודאות שהוא לא מחזיק
עכשיו לראיות, למי שזוכר כשזה התחיל רוב החנויות שמו את זה בחלון ראווה, ולא הייתה כמעט חנות אחת שלא מכרה את זה, אבל היום אין הרבה חנויות שמוכרות את המקלדות האלה ואלה שכן בדרך כלל הן מלאות אבק של מחסן... בקיצור זה מראה שגם החנויות לא רוצות להתעסק עם הכאבי ראש האלה, מדובר במקלדת לא נוחה להקלדה, מה שאומר שהקהל היעד בעלי המחשב נייד לא מתאים להם, כי המקלדת של הנייד תהיה נוחה יותר, ומה שאומר שהיה לזה הרבה מאוד החזרות בגלל תקלות (יחסית זה מתקלקל מאוד מהר
נכתב ע"י אא;373314:
אם כבר לקנות חדשה,
למישהו יש נסיון עם מקלדת סיליקון?
זה מוצלח?
נראה לי הרבה יותר פשוט לניקוי בהמשך...

• הוסף לסימניות
מתחת למקשים יש חריצים שיכולים להחביא חמץ, כך שהפיתרון של הקיסמי אוזנים לא רלוונטים,
והם רלוונטים בדיוק כמו שתעברי עם שואב אבק טוב על המקלדת, רצוי כשעוברים עם השואב אבק ללחוץ על המקשים כדי שיהיה הפרש גובה בין מקש אחד למשנו כדי להגדיל את החור שבין המקשים כדי לשאוב כמה שיותר מתחת למקשים, וזה אפשר לומר קצת יותר השתדלות, כמו כן אני עדיין בעד לפרק מקשים, אבל לא בכל מקלדת אפשר לפרק בלי לגרום נזק אם לא יודעים את המנגנון של המקשים, יש סוגים של מקשים שקשורים על ידי קפיצים ויש כאלה שסתם מונחים בצפיפות, שאותם יותר קל לשלוף, אבל שוב, מקלדת היום עולה 15 ש"ח דבר נוסף השנה יש לכם חול המועד קצר, בשביל היומיים האלה לא עדיף למכור את המחשב לגוי ולגמור עם כל הכאבי ראש?

• הוסף לסימניות
אם את מתכוונת לחצי, אליהם התכוונתי, יש להם מקלדות ב10 ש"ח ויש ב15 ש"ח אני ממליץ לפתוח את האריזה ולהקליד במקום לראות שהמקשים נוחים לכם להקלדה ארוכה, שהם מספיק רכים לכם
בנוגע לניילון הנצמד, בשביל 10 ש"ח בשנה את מוכנה כל השנה לסבול את הניילון?
נכתב ע"י ליבי;373360:
אצלי המקלדת מצופה תמיד בנילון נצמד כך שאין לי את הבעיה הזו. מומלץ מאד, בהתחלה זה קצת מעצבן אבל כשמתרגלים זה כיף.
אם את גרה בי-ם בגאולה ליד יונה קורן יש חנות שמוכרת מקלדת ב-10 ש"ח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ASUS;373848:
אם את מתכוונת לחצי, אליהם התכוונתי, יש להם מקלדות ב10 ש"ח ויש ב15 ש"ח אני ממליץ לפתוח את האריזה ולהקליד במקום לראות שהמקשים נוחים לכם להקלדה ארוכה, שהם מספיק רכים לכם
בנוגע לניילון הנצמד, בשביל 10 ש"ח בשנה את מוכנה כל השנה לסבול את הניילון?[/QUOTE]
ומה כל השנה שיהיה מלוכלך? אני אוהבת שהמקלדת תמיד נקיה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה