נכתב ע"י ASUS;373305:הדרך הזולה היא לקנות חדשה, היום מקלדת עולה 15 שקל יותר זול מהחומר ניקוי...
אבל אם את מתעקשת אפשר עם שואב אבק עדין, ואם את רוצה "בחורים ובסדקים" אפשר לעקור את המקשים ואחר כך להחזיר
נכתב ע"י גינגית;373309:מה הבעיה לרסס את זה עם חומר ליקוי חלונות?
זה מתנקה טוב, מכשיר ומתנדף מהר.
נכתב ע"י אא;373316:תודה על הטיפ.
זה באמת מוציא את האבק שהצטבר מתחת למקשים?
נכתב ע"י אא;373314:אם כבר לקנות חדשה,
למישהו יש נסיון עם מקלדת סיליקון?
זה מוצלח?
נראה לי הרבה יותר פשוט לניקוי בהמשך...
נכתב ע"י ליבי;373360:אצלי המקלדת מצופה תמיד בנילון נצמד כך שאין לי את הבעיה הזו. מומלץ מאד, בהתחלה זה קצת מעצבן אבל כשמתרגלים זה כיף.
אם את גרה בי-ם בגאולה ליד יונה קורן יש חנות שמוכרת מקלדת ב-10 ש"ח.
נכתב ע"י יוססיי;373898:ובמחשב נייד איך מנקים?
נכתב ע"י ASUS;373848:אם את מתכוונת לחצי, אליהם התכוונתי, יש להם מקלדות ב10 ש"ח ויש ב15 ש"ח אני ממליץ לפתוח את האריזה ולהקליד במקום לראות שהמקשים נוחים לכם להקלדה ארוכה, שהם מספיק רכים לכם
בנוגע לניילון הנצמד, בשביל 10 ש"ח בשנה את מוכנה כל השנה לסבול את הניילון?[/QUOTE]
ומה כל השנה שיהיה מלוכלך? אני אוהבת שהמקלדת תמיד נקיה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים