עזרה איך מנקים כלי כסף בקלות?

• הוסף לסימניות
איך אפשר לנקות כלי כסף בצורה יעילה ומהירה יחסית(לא עם מקל אוזניים בכל החריצים!)
אני נואשת כבר.

• הוסף לסימניות
איך אפשר לנקות כלי כסף בצורה יעילה ומהירה יחסית(לא עם מקל אוזניים בכל החריצים!)
אני כבר קרובה ליאוש

• הוסף לסימניות
לאמיצים בלבד.
שיטה טובה במיוחד לחריצים הבלתי נגישים.
:
להניח את כלי הכסף בכיור/אמבטיה, לרסס סנט מוריץ מסיר שומנים, לשטוף לאחר כחמש דקות.
אם צריך ניתן לחזור על הפעולה.
לייבש ולהבריק עם בד רך. (גופיה)

• הוסף לסימניות
הגרטי-
יש גם משחה
אבל מומלץ דווקא התרסיס, לדעתי

מאד קל ונוח
ונשמר יפה, למס' שבועות
אבל כלי הכסף שלי די חלקים, כמעט בלי חריצים

• הוסף לסימניות
לאמיצים בלבד.
שיטה טובה במיוחד לחריצים הבלתי נגישים.
:
להניח את כלי הכסף בכיור/אמבטיה, לרסס סנט מוריץ מסיר שומנים, לשטוף לאחר כחמש דקות.
אם צריך ניתן לחזור על הפעולה.
לייבש ולהבריק עם בד רך. (גופיה)
מפחיד מאוד!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מרתיחים סיר עם מים וחתיכת ניר כסף, טובליםאתכלי הכסף נראה לי כדקה, מוציאים ושוטפים.
הרעיון של אלומיניום ונייר כסף זה אותו רעיון-
אבל כדי שיהיה אפקטיבי חייבים סודה לשתייה-
הסודה לשתייה משחרר מהאלומיניום את המולקולה שמורידה מהכלי כסף את השיכבה הישנה שהצטברה מהאוויר (חמצן שנדבק לכלי כסף)
פעם ידעתי את הנוסחא הכימית-
זה ממש עובד על כימיה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
פיירי + ספוג הפלא - אצלי זה החזיר לחיים גביע מכסף עם חריטת יהלום, פשוט מדהים.
אין לי מושג לגבי ההשלכות של חומרים אלה על הציפוי וכו'..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה