איך מנקים כסאות ריפוד עור?

• פותח הנושא sari
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
איך אתן מנקות כסאות עם ריפוד מושב עור?

• הוסף לסימניות
ספוג הפלא טבול במים.
למקרים קשים- מעט אקונומיקה.

• הוסף לסימניות
ואם כבר- איך אתם מנקים ריפוד רגיל?

• הוסף לסימניות
ריפוד עור מנקים עם קרם גוף

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש לי ריפוד סקאי שעליו קשקוש בעט
ניסתי ספוג הפלא + אקנומיקה ולא ירד
יש למישהי רעיון בשבילי?

• הוסף לסימניות
מנסיון בעור- זה יורד עם הזמן.
חשוב לא לשפשף מידי הרבה במקום אחד!

• הוסף לסימניות
עור וספוג הפלא - מתכון בטוח להרוס אותו.
לצערי הרב, מנסיון.

חומרים לניקוי עור של בני אדם הם הכי טובים.
מטלית מיקרופייבר עדינה עם סבון רחצה עדין (ולמי שהתבדח פה, תחליב רחצה הוא מצויין לעניין), ואחרי זה לשמן עם חומר ייעודי.

• הוסף לסימניות
באותו ענין,
בעלי מקפיד כל נעל עור חדשה למרוח בוזלין
כדי לשמן את העור.
יש לי חברה שקנתה מעיל עור משובח [כמה אלפי שקלים...]
ובהוראות היצרן ובחנות הסבירו לה למרוח אותו בשמן מידי תקופה...

לכן מובן לי הכיוון של קרם גוף / תחליב רחצה וכדו', הרי ריפוד העור מקבל קמטים וסדקים במשך הזמן...
---לא ניסיתי בעצמי---

• הוסף לסימניות
גם את הפנים שלך את שוטפת בקרם לחות?

בכל מקרה, לכלוך (בעור בהיר, על כל פנים) יורד הכי טוב עם ספוג הפלא.
אכן, לעבוד בעדינות, ולא כל שבוע...

מה שגם מאד מנקה- סנו קליר/וינדולין.
אם אני משפריצה ולא מנגבת מיד- נותרים לי סימנים בוהקים בדיוק היכן שריססתי!

תחליב גוף (שמעתי פעם למרוח חלב, לא ברור לי מה לגבי הריח...) בא אחרי הנקיון על מנת להזין את העור ולשבח אותו. על נקי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה