דרוש מידע איך מנקים כתם של דם?

• הוסף לסימניות
חתך קטן,
תעלול גדול..
הבגד צהוב והוא יצא עם כתמים שחורים!

יש תקנה?
תודה לכל המגיבות!

• הוסף לסימניות
לכבס ביד במי ברז (לא חמים!) ולשפשף עד שהכתם נמוג. אם כבר כיבסת את הבגד במכונה - זה סיפור אחר.

• הוסף לסימניות
מי חמצן (מקוה שגם אחרי כביסה) קונים בבית מרקחת

• הוסף לסימניות
אוקסיגן- מיד תראי תסיסה- זה עושה בדיוק מה שעושים מי חמצן

• הוסף לסימניות
להשרות במים חצי יום, אם עדיין לא התכבס, אם כן אז תנסי להשהות בשמש

• הוסף לסימניות
אני הנחתי בשמש לייבוש חולצה לבנה אחרי כביסה שנשארה מלאה בכתי הדם והכל נעלם

• הוסף לסימניות
בכל מקרה של כתם דם אני מיד משפשפת במים קרים
הכל נעלם!
אפילו אם נפצעים ברחוב / בארוע וכו'

• הוסף לסימניות
לכתמי דם אני לא עושה שום טיפול מקדים לפני הכביסה.
מכבסת רגיל, ואפילו אחרי המתנה של יום-יומיים, באבקת כביסה טייד/אריאל, תולה בשמש ולא נשאר זכר.

• הוסף לסימניות
אוקסיג'ן עם קצת שפשוף,
כל עוד יש רואים דם מוסיפים אוקסיג'ן ומשפשפים שוב.

• הוסף לסימניות
מי חמצן (מקוה שגם אחרי כביסה) קונים בבית מרקחת
מי חמצן יעילים ב24 שעות ראשונות כשתאי הדם עדיין 'חיים'
דם ישן או כזה ששפכו עליו מים חמים - מי חמצן (ככל הידוע לי) לא יעזרו.
במקרים אחרים - זה הטיפול המומלץ.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה