עזרה איך מנקים כתמי דם מבד?

• הוסף לסימניות
הבן שלי רגיש מאוד בקיץ,
והרבה פעמים יורד לו דם מהאף,
אשמח לשמוע שיטות לניקוי דם מהחולצות,
וכן ממגן כרית וציפה (ירד לו מתוך שינה)
תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
לשפוך חלב לפני הכיבוס,
לכבס כרגיל.

• הוסף לסימניות
לכבס במים קרים בלבד!!!! ואם זו כביסה לבנה ניתן להשתמש באקונומיקה בנוסף.

• הוסף לסימניות
הבן שלי רגיש מאוד בקיץ,
והרבה פעמים יורד לו דם מהאף,
אשמח לשמוע שיטות לניקוי דם מהחולצות,
וכן ממגן כרית וציפה (ירד לו מתוך שינה)
תודה רבה!!!
אחד הדברים המעצבנים..
אני עוברת את זה עם 2 ילדים
ומנסיון שלי מה שאני עושה:
מייד כשאני רואה שמתלכלך בדם אני משרה את הבגד במים קרים כמה שעות,
ככל ששמים את הבגד במים כשהדם יותר טרי, זה מתנקה יותר טוב.
המים הקרים מורידים את כל הדם,
אח"כ אני מכבסת את הבגד רגיל.

• הוסף לסימניות
אם הכתם התכבס כבר אז אין סיכוי?

• הוסף לסימניות
יש איך להוריד כתם מחולצה מיידי?
כלומר אין אפשרות עכשיו להשרות / חלב / לכבס

• הוסף לסימניות
מים קרים בלבד וניתן להוסיף גם סודה לשתיה. בבגד לבן שעמיד לאקונומיקה ניתן לכבס גם עם אקונומיקה.
לא להשתמש במים חמים כלל.

• הוסף לסימניות
אצלי הכל ירד במכונה 40% עם אבקת כביסה אריאל שושן צחור (גם לא מידי )

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה