מכונת כביסה איך מנקים מכונת כביסה?

• הוסף לסימניות
איך מנקים את מכונת הכביסה?
ניקוי למכונה פנימה ולתוף שמוציא באבנית ולכלוך מצטבר...
פעם שמעתי 'מתכון' משהו כמו סודה לשתיה/חומץ/מלח/לימון כל אחד לבד או כולם ביחד אבל לא זוכרת ...
מישהו יודע? יכול לייעץ?
מחכה מאוד לשמוע עצות שנוסו והיו יעילות!!
תודה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
גוגל: כוס סדה לשתיה בתוך התוף. כוס חומץ בתא של האבקה. להפעיל תכנית 60 מעלות

• הוסף לסימניות
כל הנ"ל, אמר לי טכנאי שאם עשיתי מהתחלה זה מעולה לניקוי
אם אחרי כמה שנים אני מתחילה עם זה, הלכלוך היוצא עלול להתקע ולהרוס את המכונה

• הוסף לסימניות
אני מוסיפה לכל מכונה ככוס חומץ במקום מרכך
בעקבות אוטופיק דרמטיטיס
המכונה נקייה תמיד

• הוסף לסימניות
כבר כמה שנים שככה אני עושה וב"ה הכביסה יוצאת נקיה ולא היתה שום תקלה.

• הוסף לסימניות
יש אבקה מיוחדת לניקוי מכונות כביסה.

• הוסף לסימניות
לפעמים הגדרת הבעיה היא חצי פתרון
אז נקרא לילד בשמו, יש כנראה לכלוכים עם בעיות תחושה!
כאלו שגם אחרי החומץ, הסודה לשתיה, האקנומיקה וכל החומרים הם עדיין קיימים וריחם הולך לפניהם.
ואז מה עושים?
על פי דרכו כמובן.

זה יכול להיות מהפילטר של המשאבת מים, לפתוח ולנקות, בד"כ יש מכסה עגול בדופן המכונה למטה, כשמחזירים את הפילטר חזרה להיזהר לא לעקם או לשבור אותו.
לפעמים נצבר לכלוך סביב הגומיה של דלת המכונה, צריך לפתוח את הכפלים של הגומי ולנקות היטב עם סמרטוט רטוב וסבון כלים [פיירי?] לשים לב אם יש חורי ניקוז בגומיה לנקות גם אותם, לפעמים הם ממש סתומים מלכלוך ואז נשארים מים בגומיה שמתעפשים וכו'

• הוסף לסימניות
אני עשיתי עם חומץ ונשאר ריח מזעזע מהמכונה שלא עובר:(
יש מה לעשות?

• הוסף לסימניות
אני שמעתי לשים מלח לימון בתא של האבקת כביסה ולשים על ההרתחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה