מקרר איך מנקים מקרר סמסונג 4 דלתות?

• הוסף לסימניות
במקרר סמסונג 4 דלתות יש מדף זכוכית מעל מגירת הירקות
במסגרת הפלסטיק שסביב הזכוכית מצטבר המון לכלוך
משהו יודע איך מפרקים כדי לנקות ?
וכן במגירת הירקות בתחתית בחלק הקדמי מצטבר לכלוך ואני לא יודעת איך לפרק??

• הוסף לסימניות
אני רוצה לקנות מקרר סמסונג אחרי שאדע איך מתנקה החלק הנ"ל.
בבקשה למי שיש מקרר כזה אשמח מאוד לשמוע

• הוסף לסימניות
מגירה קצת מטומטמת, הליכלוך נכנס בקלות ואין כמעט אפשרות לנקות.
אפשר לפרק וזה קצת קשה, הפתיחה היא מלמטה, יש שם בשני הצדדים חור קטן שקוף שאפשר להכניס מברג טסטר ובזהירות לפתוח.
אני לא ממליץ לעשות את זה כי זה עלול לשבור את הפלסטיק.

• הוסף לסימניות
תעלי תמונה ואז אולי יהיה יותר קל לייעץ

• הוסף לסימניות
מגירה קצת מטומטמת, הליכלוך נכנס בקלות ואין כמעט אפשרות לנקות.
אפשר לפרק וזה קצת קשה, הפתיחה היא מלמטה, יש שם בשני הצדדים חור קטן שקוף שאפשר להכניס מברג טסטר ובזהירות לפתוח.
אני לא ממליץ לעשות את זה כי זה עלול לשבור את הפלסטיק.
אם יש לך נסיון אשמח לשמוע יותר פרטים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה