דרוש מידע איך מנקים נעלים לבנות מבד?

• הוסף לסימניות
איך מנקים נעלים בצבע בהיר שעשויים מבד?

• הוסף לסימניות
אסור לכבס את הנעלים האלה הם של אדידס ואני לא רוצה לקחת סיכון

• הוסף לסימניות
האמת תלוי איזה נעליים אני שאני קונה נגיד נייק רוב הפעמים זה סוג של עור
אז את תעשי את שיקולך...

• הוסף לסימניות
כן זה לא יורד...
מה עושים? זה נעל יקרה...
הסוליה כן מתנקה אבל הבד לא

• הוסף לסימניות
אני כיבסתי כמה פעמים נעליים של אדידס (בעיקר stan smith) ושל All star
ולא קרה להן כלום, יצא לבן.

• הוסף לסימניות
ראיתי פעם רעיון לעבור עם מחק
לא ניסינו את זה

• הוסף לסימניות
ספוג הפלא

• הוסף לסימניות
אני קניתי בסופר פארם מגבוני ניקוי לבגדים
יש לציין שדי עבד לי על נעליים
לא סניקרס אבל נעליים מבד סרוג
היה צריך די לשפשף אבל התוצאה הייתה טובה

1710959010993.png

• הוסף לסימניות
לי גם יש נעלים לבנות של ADIDAS כיבסתי כמה פעמים....וזה במצב מצוין מלבד החלק הפנימי שאולי מעט מתפורר הוספתי ספידה נשלפת..........

• הוסף לסימניות
ניראה לי יש לי נעליים כמוך והם כבר נהיו צבע חום אני קוראת להם:)
אין לי מושג איך לנקות אותם כי במכונה זה לא עוזר...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה