דרוש מידע איך מנקים ספה מבד

• הוסף לסימניות
איך מנקים ספה מבד רגיל
פעם שלחו לי על משהו שמכינים לבד וממש מנקה היטב
ולא מוצאת את זה אולי מישהו יודע על רעיון טוב שעובד
תודה לעונים

• הוסף לסימניות
חמותי מנקה עם חומץ, והספה נראית חדשה כבר כמה שנים (ספה בהירה, והנכדים מסתובבים שם ה מ ו ן)
ויש לקלינארט כפפת קסם שאמורה לנקות ספות בד, יש לי את הכפפה אבל לא את הספה...
מניסיון המוצרים שלהם עובדים טוב וזה ממש זול (בערך 20 ש"ח)

• הוסף לסימניות
חמותי מנקה עם חומץ, והספה נראית חדשה כבר כמה שנים (ספה בהירה, והנכדים מסתובבים שם ה מ ו ן)
ויש לקלינארט כפפת קסם שאמורה לנקות ספות בד, יש לי את הכפפה אבל לא את הספה...
מניסיון המוצרים שלהם עובדים טוב וזה ממש זול (בערך 20 ש"ח)
יש כל מיני כתמים
הכפפה ההיא מורידה גם כתמים?

• הוסף לסימניות
לא יודעת, אין לי ניסיון אישי עם הכפפה הזאת

עניתי לך יותר על תחזוקה של ספת בד
אם מדובר בכתמים שקימים כבר הרבה זמן הייתי ממליצה על ניקיון יסודי על ידי איש מקצוע ואז לשמור עליה ביום יום..

• הוסף לסימניות
יש ספריי קצף לניקוי ספות. במקרים קלים זה עוזר

• הוסף לסימניות
החומץ לא משאיר ריח?

• הוסף לסימניות
אני משתמשת במים שאני מרססת לתןוכם כמה שפריצים של קליה.
לוקחת סמרטוט ועוברת על כל הספה בלי להשאיר שום חלק יבש. אחרת נוצר כתם רטיבות.
במקומות שיש בהם כתמים משפשפשת קצת יותר.
בד"כ הכל יורד ממש יפה.
מה שכן, בכתמים שומניים זה לא עוזר. אולי אפשר סבון כלים נקודתית אבל לא ניסיתי.

• הוסף לסימניות
ניסינו השנה לקנות במשנת יוסף את המוצר הזה -
ניקה לנו יפה במיוחד את הריפוד

קבצים מצורפים

• 7edd580d.jpg
    7edd580d.jpg
    KB 47.8 · צפיות: 52
  • הוסף לסימניות
חומץ מעולה לכל ריפוד, כיסאות ספות וכו'. הריח מתפוגג אחר זמן לא ארוך, והריפוד נעים, נקי, ומרענן.

• הוסף לסימניות
מנסיון מר של הרבה תרסיסים וחומרים
רק גרישמנס באמת עוזר

• הוסף לסימניות
איך מנקים ספה מבד רגיל
פעם שלחו לי על משהו שמכינים לבד וממש מנקה היטב
ולא מוצאת את זה אולי מישהו יודע על רעיון טוב שעובד
תודה לעונים
שתי אופציות מניסיון ארוך-
1. ספריי גאון בניקיון-לרסס נרבה, לקרצף עם מברשת/מטלית עבה. לנקות עם מטלית לחה מאוד. הספה נראית מוכתמת ממים אבל עד הבוקר הכל מתיבש ויוצא מדהיםםם
2. להכין ספריי ביתי-חומץ, מיים, מלח לימון וקצת סודה לשתיה. לרסס לשפשף ולנקות. לעבור במטלית לחה. להכין ספריי נוסף של מיים עם קצת מרכך כביסה ולהשפריץ על מנת לנטרל את ריח החומץ.

• הוסף לסימניות
תרסיס מנקה ריפוד של TNX
ניסיתי, ב"ה הוא עשה את העבודה מעולה

• הוסף לסימניות
כל העצות מועילות גם לריפוד עור?
או שזה שונה. אשמח לכל מידע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה