איך מנקים ספות מעור

• פותח הנושא TK
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
קיבלתי היום ספות מעור צבע בהיר
הן זקוקות לניקוי מהאבק
איך מנקים עוא יש דברים שאסור לעשות כי זה הורס
אני הבנתי שאפשר להזמין חברה שמנקה את זה
השאלה אם אפשר לנקות לבד
מחכה שתחכימו אותי הנושא

• הוסף לסימניות
אני מנקה עם מרסס חלונות או עם סוג של חומר לניקוי כללי מהול במים ואחרי שזה נקי אז פעם בחודש בערך שמה חומר מרכך כזה לספות עור של סנו בקבוק בצבע בורדו עם תמונת ספת עור אופוויט בכל חנות כמו רמי לוי וכד יש את זה וזה כמו חדש נראה

• הוסף לסימניות
זכור לי שהיו כבר אשכולות בנושא
אנחנו היינו מנקים עם קרם גוף( כרגע יש לנו ספה שחורה והבעיה הפוכה, איך משמרים את הצבע...)

• הוסף לסימניות
אנחנו מנקים עם מגבונים לחים. (כדאי לייבש מייד אחרי הניקוי עם מגבות נייר)

• הוסף לסימניות
אנחנו מנקים עם סמרטוט ומי סבון, ואח"כ מורחים את החומר שכתבה ציבי.

• הוסף לסימניות
פתיתי סבון!
להמיס מעט פתיתי סבון במים חמימים ולנקות עם סמרטוט. יוצא תענוג!!!!
להקפיד אח"כ לייבש.

• הוסף לסימניות
ספה בהירה אפשר פעם בחצי שנה אחרי שזה נהיה מלוכלך מאוד לנקות עם ספוג הפלא, רק לבדוק במקום נסתר שזה לא הורס את העור, אצלי בכל אופן זה לא הרס כלום אבל על חלק מספוגי הפלא יש אזהרה לא לנקות עם זה ספה מעור.

• הוסף לסימניות
ספוג פלא?????? לא היית מעיזה!!

אצלינו מנקים עם מגבונים
ואפשר גם קרמי גוף למיניהם אחרי המגבונים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה