דרוש מידע איך מנקים ספות עור שהשחירו

• הוסף לסימניות
נסיתי עם אקונומיקה אבל השחור לא יורד

• הוסף לסימניות
יש חומר יעודי לניקוי ספות עור. עובד מצויין!!

• הוסף לסימניות
חפשי בגוגל "גרישמנס",
אתר שמוכר חומר המיועד במיוחד לנקיון עמוק כזה.

• הוסף לסימניות
אצלי נהיה גוון שחור באיזור שיושבים.
הספה לא מעור אמיתי. יש מה לעשות?

• הוסף לסימניות
השבוע ניקינו ספה לבנה מעור עם החומר ויצא חדש. זה פשוט לשבת הרבה זמן ולא רק למרוח ולנגב (אחי הפדנט ישב איזה יומיים לנקות את הספה)

• הוסף לסימניות
אם הבעיה היא קילופים בעור לא נראה לי שיש מה לעשות.
אם השחור הוא לכלוך שטבוע בחריצים יעזור מאד החומר של גרישמנס.
ספוג הפלא אמנם מנקה אבל מאד מזיק לעור של הספה בטווח היותר רחוק.

• הוסף לסימניות
במידה וזה עור אמיתי איטלקי....העור נשחק, ואין הרבה מה לעשות מלבד לקנות חדש:D
המלצתי לא השקיעעעע כי אחר כך כואב הלב!!!:mad:

• הוסף לסימניות
אני ניקיתי בערב פסח עם קיטורן והתנקה מאוד
לא לוקחת אחריות כי אין לי מושג אם זה יכול להזיק
בספה שלי כבר לא היה הרבה מה להפסיד

• הוסף לסימניות
ספוג הפלא משפשף את העור עם הזמן וגורם לו להתקלף (ואז נהיה ממש שחור)
אם רוצים לתחזק את הספה כמו שצריך, לוקחים פעם בשבוע קערה עם חומר כביסה (שמעתי שג'ל עדיף מאבקה) ומים פושרים, ומנקים עם סמרטוט טבול בחומר וסחוט. אני משתדלת לעשות כך כל שבוע (ואם לא אז לפחות ניגוב עם סמרטוט לח) והספה במצב מצוין, פרט לאיזור אחד שהעוזקת הספיקה לנקות עם ספוג הפלא פעם אחת לפני שעצרתי אותה, ואחרי שבועיים ראיתי שהעור באיזור הזה התקלף.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה