דרוש מידע איך מנקים ספת עור אמיתי - סקין?

• הוסף לסימניות
אשמח למידע מבעלי ניסיון,
איך מנקים את הספה?? נוצרו בה כתמים במקום שמניחים את הרגליים.
זה סוג עור רך, שסופג לתוכו את חומר הניקוי, ולא מחליק מעליו .

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
אשמח למידע מבעלי ניסיון,
איך מנקים את הספה?? נוצרו בה כתמים במקום שמניחים את הרגליים.
זה סוג עור רך, שסופג לתוכו את חומר הניקוי, ולא מחליק מעליו .

תודה מראש!
בתחילה מגבןונים לחים לנקות, אח"כ בעזרת סמרטוט מורחים חומר יעודי לספות עור , יש לסנו, ומבריקים.
לאחרונה השתמשתי עם גאון בנקיון, יצא מושלם, אבל אני פוחדת להמליץ לאחרים, לי יש עור מאוד יקר.

• הוסף לסימניות
אני לא מכירה את סוג העור הזה,
לי יש ספה מעור אמיתי,
נקיון סדיר זה כל כמה שבועות עם חומר לעור (שמעתי על כאלו שמנקים עם קרם לחות , העיקרון - שומן)
ונקיון חד פעמי עם ספוג הפלא.
אבל ספוג הפלא לא טוב לשימוש קבוע, הוא בעצם הורס את העור, אבל טוב בצורה מקומית לכתמים שלא יורדים.

• הוסף לסימניות
הספה שלנו מעור בהיר קושטה בלורד ארטליין...
יש למישהוו מושג איך אפשר לנקות אותו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה