עזרה איך מנקים קש של בקבוק פלסטיק של ילדים בבי"ס..?

• הוסף לסימניות
זה מתמלא בלכלוך שחור כזה..
יש לכם רעיון?

גם צינור של אמבטיית תינוק..
יש לכם רעיון?

• הוסף לסימניות
והצינור של אמבטיית תינוק..?אולי אפשר להשרות באיזה חומר כלשהוא?

• הוסף לסימניות
להשפריץ ספריי אקונומיקה, לתת לזה לעבוד, ואז לשטוף.

• הוסף לסימניות
להשרות באקנומיקה כמה דקות ולשטוף הייטב

• הוסף לסימניות
מנקה מקטרת

• הוסף לסימניות
לכבס עם כביסה בהרתחה, יוצא חדש
כמו כן כוסות קש

• הוסף לסימניות
לכבס עם כביסה בהרתחה, יוצא חדש
כמו כן כוסות קש
סליחה על ההקפצה
זה לא יהרס במכונה ? זה סיליקון כזה (אני מתכוונת לבקבוק מיים פלסטיק עם קש)
ואקונומיקה לא מלחיץ..? מרגיש לי מלחיץ קצת שאח"כ שותים מזה..

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה
זה לא יהרס במכונה ? זה סיליקון כזה (אני מתכוונת לבקבוק מיים פלסטיק עם קש)
ואקונומיקה לא מלחיץ..? מרגיש לי מלחיץ קצת שאח"כ שותים מזה..
מנקה מטרת - מעולה

• הוסף לסימניות
משרים באקנומיקה יוצא כמו חדש
ולאחר מכן שוטפים היטב במים וסבון

• הוסף לסימניות
הורדה.jpg

סתם לידיעה - קוראים לזה כך, כי הוא הומצא כמברשת המנקה את המקטרת, למקטרת ישנה סוג של זרבובית, קשית או איך שלא תקראו לזה, שאותה כמובן יש לנקות, ומנקה מקטרת מיועד לזה...

• הוסף לסימניות
אם יש מדיח
הוא מתמודד נהדר עם הקשים האלו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה