איך מנקים ריצוף מבריק

• הוסף לסימניות
גרניט פורצלן 60*60 מבריק
מנקיון משאיר לי סימני מים
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
תעבירי עליו סמרטוט יבש (מיקרופייבר ולא הלבנות הפשוטות)

• הוסף לסימניות
אחרי השטיפה?
כשהריצפה עדיין רטובה?

• הוסף לסימניות
כן! את יכולה להעביר קודם אם סמרטוט לכה יותר וא"כ עם סמרטוט יבשה לגמרי וזה נותן את ההברקה הסופית.

• הוסף לסימניות
כמו שנחמי אמרה רק עם מיקרופייבר, כל האחרים משאירים סימנים.

• הוסף לסימניות
גם מיקרופייבר השאיר לי סימנים
הריצוף (חדש) נראה שומני כזה שהמים לא נתפסים בריצוף.
נקיתי עם חומר רצפות רגיל.

• הוסף לסימניות
כאן הבעיה. לנקות רק עם מים - בלי חומר בכלל!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;766419:
כאן הבעיה. לנקות רק עם מים - בלי חומר בכלל!

וכתמים קשים משבת?
(מדובר בית כנסת)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אהרן2;766545:
וכתמים קשים משבת?
(מדובר בית כנסת)

כן, בגרניט אין צורך בשום חומר. רק מים!!!
כתמים קשים פשוט לשפשף מעט!

• הוסף לסימניות
אם מנקים גרניט מבריק עם חומר זה יוצר בעיה כי לכל חומר ניקוי יש אחוזי שומן וזה נדבק על הריצפה המבריקה וקשה להוריד את זה, לדעתי לנקות רק עם מים ולחכות עד שכל החומר (השומן) פשוט ירד לאט לאט.

• הוסף לסימניות
אפשר גם אקונומיקה או פנטסטיק, הבעיה היא רק עם וקס, לכן גם מרכך כביסה לכאורה לא טוב. רק מים וחומרי ניקוי בלי וקס.

• הוסף לסימניות
הייתי במשך שנה עם ריצוף כזה בדירה שכורה, ובעלת הבית אמרה לי לשטוף עם מים וסבון כלים...
וזה ניקה בצורה יוצאת דופן ללא שום סימנים.
מומלץ.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה