כללי איך מנקים רקע בגוון דומה למוצר בפ"ש?

• הוסף לסימניות
יש לי צילום של תכשיט, ואני רוצה להפריד אותו מהרקע, אבל יש בעיה שהשרשרת בסוף לא חדה, והצבע של הרקע מאד דומה לצבע השרשרת. איך בכל זאת עושים זאת?
אשמח להדרכה בנדון.
סתם כך אני מצרפת תמונה שאשמח להדרכה איך מנקים את הרקע שלה.
כמובן שאני רוצה שהצל יישאר וכולי.

קבצים מצורפים

• IMG_0061.jpg
    KB 480.4 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
זה עם levels

קבצים מצורפים

• IMG_0061.png
    KB 861.5 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
עם LEVELS לא הצלחתי

• הוסף לסימניות
ניקוי מלא?

• הוסף לסימניות
באמת נראה סיפור
אני הייתי מנסה עם מברשת(מסיכה)
או ציפורן
תורידי את הצללית גם ואח''כ תוסיפי את זה ידני

• הוסף לסימניות
שיטה שנותנת פתרון מסויים לתמונה הזאת

1. הכפלת השכבה
  2. שינוי הבלנד של השכבה לצריבה ליניארית linear burn
  3. הכפלת השכבה החדשה מספר פעמים עד שהתמונה נהיית יותר כהה וצבע הרקע מובדל היטב מהתכשיט.
  4. איחוד כלהשכבות הנראות לשיכבה חדשה.
  5. עכשיו קל לבחור ולמחוק את הרקע.
  6. את התוצאה שנשארת הופכים לבחירה ומשתמשים בה על השכבה המקורית כצריבה או כמסכה.

• הוסף לסימניות
זו תמונה בעייתית בעיקרון בצילום היה צריך לצלם עם הפרדה טובה יותר.

זה השלבים שאני עשיתי מאוד פשוט.
לפתוח את הCORVE.
לבחור את הדיגום צבע הלבן ולבחור ברקע ולהגדירו כלבן.
להכהות את הכהים ע"י הגרף.

קבצים מצורפים

• Untitled-1.png
    KB 667.5 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
כולם חכמים בתיקון ומיזעור נזקים.

בצילום נכון, אפשר לשלוט על זויות התאורה, חדות וכל מיני השתקפויות אור מיותרות.

• הוסף לסימניות
שלמה, לא הצלחתי לשכנע את הלקוחה להחלייף צלם, בעיקר בגלל בעיית תקציב. זו בעיה ואני די מיואשת מהכנת הפרסומות עבורה בגלל זה. זה המון עבודה לשנות רקעים לתכשיטים האלה והתמורה לא ממש מפצה.
בכל זאת זו לקוחה נחמדה וחבל לי להפסיק לעבוד איתה
לכן אני מחפשת דרכים קלות יותר לעשות את הניקוי מהרקעים.
כל הצילומים שהיא שולחת לי באיכות כזו

• הוסף לסימניות
...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה