דרוש מידע איך מנקים שמיכת פוך מנוצות של פריד

• הוסף לסימניות
אחיין שלי הקיא לי על השמיכת פוך
ניקיתי אתמול את השמיכה עם מגבונים ועכשיו אני רוצה לכבס
אני רק מציינת שזה פוך יקר של חברת פריד
מישהי פעם כיבסה פוך?
או יודעת איך לכבס או שצריך ניקוי יבש?

• הוסף לסימניות
לפי ההוראות שלהם אסור לכבס רגיל
מסיון שלי הרבה פעמים כיבסתי רגיל וייבשתי במייבש

• הוסף לסימניות
אני מכבסת כל פעם, כמובן לא לוקחת אחריות

עושה מכונה קצרה בלי מעלות, עם סל"ד יחסית נמוך.

לא להבהל מאיך שזה נראה כזה יוצא מהמכונה, שמה לייבוש במקום עם שמש.

• הוסף לסימניות
הכי טוב זה אחרי הכביסה לייבש במיבש עם כדור פלא קטן ש"דופק" על הפוך ומנפח אותו

• הוסף לסימניות
אני שמעתי מהם וגם כך עשיתי
לכבס כביסה קצרה ולשים במייבש עם קרוקס או משהו אחר שידפוק וינפח חזרה את הנוצות יוצא מעולה מניסיון של הרבה הרטבות ילדים
ואני מדברת על הפןכים ההכי יקרים של פריד
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אני כבסתי כבר כמה פעמים פוך וגם כרית נוצות בכביסה עדינה
אח"כ במייבש
לדעתי בשמש לא מומלץ - גורם לגושים מנסיון

• הוסף לסימניות
האם הכתמים יורדים בלי להתיז עליהם אוקסיגן או משהו? יש לי שמיכת פוך עם כתמים רבים מכל מיני מקרים לא נעימים:)

• הוסף לסימניות
אני גם מכבסת כביסה של חצי שעה על 30 מעלות סל"ד 800

מייבשת בשמש ואחכ במייבש
יוצא כמו חדש

חשוב מאוד לייבש היטב ועד הסוף

(קרוקס פעם התכווץ לי במייבש)

• הוסף לסימניות
יש לי פוך נוצות של פריד, וכיבסתי אותו כמה פעמים אחרי שגם פחדתי כמוך והייתי בטוחה שצריך ניקוי יבש,
עד שגיליתי שזה ממש קל ונוח, לא כל כך משנה התכנית אבל שיהיה משהו קצר כמו 35 דק'. אח"כ אפשר לתלות על כמה כיסאות במקום להרוס את החבלי כביסה-מה שנוח לך יותר.
וטיפ לשדרוג: בסוף עונת הפוכים , כשאת רוצה לכבס ולהעלים את זה עד החורף הבא, לכבס ללא חומרים רק עם חצי כוס חומץ - זה שומר על הפוך רענן , גם כשיהיה סגור בתוך ואקום. ובעונה הבא תפתחי אותו עם ריח נעים ולא תחוב

• הוסף לסימניות
יש לי פוך נוצות של פריד, וכיבסתי אותו כמה פעמים אחרי שגם פחדתי כמוך והייתי בטוחה שצריך ניקוי יבש,
עד שגיליתי שזה ממש קל ונוח, לא כל כך משנה התכנית אבל שיהיה משהו קצר כמו 35 דק'. אח"כ אפשר לתלות על כמה כיסאות במקום להרוס את החבלי כביסה-מה שנוח לך יותר.
וטיפ לשדרוג: בסוף עונת הפוכים , כשאת רוצה לכבס ולהעלים את זה עד החורף הבא, לכבס ללא חומרים רק עם חצי כוס חומץ - זה שומר על הפוך רענן , גם כשיהיה סגור בתוך ואקום. ובעונה הבא תפתחי אותו עם ריח נעים ולא תחוב
גם כריות פוך אפשר לכבס באותו אופן?

• הוסף לסימניות
תקשיבו הייתי חייבת לשטוף את השמיכת פוך לאחר שהבן שלי הקיא עליו.
והלכתי לדניאלציק לניקוי יבש אמר לי שזה מאד יקר כי זה תופס שעתיים מייבש ושאני יעשה לבד על שלושים מעלות ושיהיה לפחות שעתיים במייבש.
עשיתי כעצתו יצא חדש!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה