איך מנקים תכשיט מזהב לבן ויהלומים

• הוסף לסימניות
אני משרה קצת זמן בתוך מים חמימים עם אבקת כביסה יוצא מבריק ונוצץ!
שמעתי גם על כאלה שמנקות עם משחת שיניים.

• הוסף לסימניות
לי אמרו בחנות התכשיטים "תכשיטי הכיכר":
לבשל את התכשיט (כמובן רק במקרה שהוא מזהב ויהלומים!) בסיר עם אבקת כביסה.
כן, כן, הכוונה, לא רק להשרות, אלא ממש לשים בסיר עם מים ואבקת כביסה ולהדליק את הגז מתחת.
אחרי כן, לתת לזה להתקרר מעצמו.
מנסיון- יוצא מדהים! מבריק ונקי! כמו חדש!!!

• הוסף לסימניות
בנוסף לנ"ל,
רצוי להבריש עם מברשת שיניים רכה באזורים של שיבוצי היהלומים, על מנת להסיר לגמרי לכלוך שהצטבר שם.

אכן יוצא חדש חדש!

• הוסף לסימניות
עוד משהו

כשאני רוצה לחסוך ב"בישול" שתואר,
אני פשוט מברישה במברשת שיניים טבולה במי-פה חזקים,
יוצא מבריק ומבהיק!

• הוסף לסימניות
ערב פסח לתומי השריתי את כל התכשיטים עם מים וסבון כדי שאם פירורים אולי יצאו.
איכשהוא זה נשאר ככה כמה שעות
כשהוצאתי אותם מהמים לא האמנתי... המים היו צהובים והתכשיטים מבריקים!!! כמו חדשים

• הוסף לסימניות
צורף אמר לי לבשל בסיר עם מעט סבון, ולשים לב שלא יגמרו המים...
אבל לא העזתי :)
במקום זה ,אפשר לתת בחנויות תכשיטים לניקוי, במיוחד איפה שקנית אם אפשרי,
ויש חומר, של חברת connoisseurs ,משרים בתוכו את התכשיטים לדקה שתיים (רק אמיתיים!) ויוצא זורח!

• הוסף לסימניות
אקנומיקה יכולה לגרום לנזק בלתי הפיך!

• הוסף לסימניות
כשמצהיב לא יעזור נקיון הצבע הלבן יורד. צריך לתת מידי פעם לחנות תכשיטים לחידוש רודיום. מחזירים לך תכשיט חדש.

• הוסף לסימניות
פעם דודה שלי בשלה בקופסת שימורים והרסה לעצמה את כל התכשיטים!!
תוודאו היטב את כל הפרטים

• הוסף לסימניות
במקום לבשל בסיר (כשר?) אני משרה במים רותחים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ריקיה;1641085:
אקנומיקה יכולה לגרום לנזק בלתי הפיך!

אחד הערבי פסחים הכנסתי גם טבעת זהב לבן וגם טבעת כסף מצופה רודיום - הכל השחיר.
את הזהב הצלחתי להציל, את הטבעת כסף :cool:
שווה זהירות.

• הוסף לסימניות
לא הייתי מנסה את כל הרעיונות המסוכנים פה. מברשת שיניים ומשחת שיניים (באמת!) להבריש היטב ולשטוף.

• הוסף לסימניות
כשמצהיב לא יעזור נקיון הצבע הלבן יורד. צריך לתת מידי פעם לחנות תכשיטים לחידוש רודיום. מחזירים לך תכשיט חדש.
עושים ככה גם בשנת 2023? יש רעיונות נוספים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה