תנור אפייה איך מנקים תנור עם האופציה של פירוליטי? (אלקטרולוקס)

• הוסף לסימניות
מה זה בדיוק הנקיון בפירוליטי?
זה ערב פסח ראשון שלי עם תנור כזה של אלקטרולוקס.
אז סליחה על הבורות, אבל איך מנקים עם פירוליטי?
קודם צריך לנקות לבד מלכלוך גס, ואז מפעילים אותו? או שהוא מנקה הכל?
להשאיר תבניות מלוכלכות בפנים?

אשמח אם מישהי תוכל לפרט את התהליך, וגם טכנית, אם זה רק לסובב את הכפתור עד הסוף, או דורש עוד פעולה? וכמה זמן זה בערך אמור לקחת?

תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
כדאי שתקראי קודם בחוברת הפעלה.
אסור להשאיר את התבניות בפנים כי זה חום אדיר יש לנתק גם את המסילות מהצדדים מתנתק במשיכה.
ומנסיון אישי לא מומלץ להיות קרובים לתנור בשעת ההפעלה של הפירוליטי

• הוסף לסימניות
תודה לך. אני מקווה למצוא את החוברת ולקרוא.
אני מחפשת טיפים מעבר להוראות הפעלה וגם הבנה כללית איך זה מנקה? לאיפה הלכלוך נעלם? צריך לנקות קודם או אחר כך?

• הוסף לסימניות
אני מנקה קודם את הזכויכיות של הדלת וכל השאר יוצא הפירוליטי.
התנור אבל די נקי גם במשך השנה אז זה לא לכלוך מסיבי..

• הוסף לסימניות
קודם תוציאי את המסילות ואת התבניות. מנסיון המסילות נהרסות בפירוליטי.
אח"כ מפעילים את הפרוליטי ואחרי שהוא גומר ומתקרר כל הלכלוך הופך לאפר דק ומשוט מעבירים סמרטוט לח על התחתית ועל הדפנות, וזהו...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה