אכפת לה כי מעבר לרוח הכספי היא רוצה את טובת הלקוח. באמת.מה הבעיה לעשות לו את זה? מה אכפת לך שזה לא הולך? יש אנשים שאצלהם אם זה לא מלא טקסט זה בזבוז כסף על העיצוב... (מה 10 מילים גם אני יודע לכתוב) במשך הזמן הגיעו אלי הרבה אנשים עם המון מלל ומפעם לפעם אני משתכללת איך למלא את כל המלל במודעה. אם תרצו השראה יש לי בתיק עבודות הרבה...
(אני לא שמה קרדיט למרות שכמה שזה מצחיק זה סוג מסוים של אנשים שרוצים דווקא כזה עם כל האפקטים של פוטושופ וכד'... ואחד מביא אחד, לפחות לשלם הם יודעים..)
היועץ עשה עבודה טובה...נכתב ע"י naamah;668956:זה לא שהסגנון "לא הולך היום".
אם היית מסביר לי ככה, הייתי אומרת לך "בסדר, אבל זה הסגנון שאני רוצה, ולא מעניין אותי מה הולך היום".
דבר איתו על מטרות שיווקיות, דבר איתו על איך עובדת העין של הלקוח (העין נמשכת לעיצוב נקי ומסודר, אוהבת חללים ומרווחים שמאפשרים לה "לנשום") דבר איתו על כסף (יצאת עם מודעה לא קריאה? זרקת כסף לפח. יצאת עם מודעה ברורה ונקיה? חשפת עוד לקוחות לעסק שלך), דבר איתו על כך שמודעה מלאה מלל ומלאה פונטים לא תיקרא ותיזרק לפח כלעומת שבאה.
תן לו סטטיסטיקות. גם אם הן מבוססות על אינטואציה שלך ולא על מחקר אקדמי מדוקדק.
לא מזמן יצא לי להגיד ללקוח ש-95% מהפלאיירים שמחולקים בדיוור ישיר בדואר הולכים לפח. אין לי ססטיסטיקה מדוייקת על זה, אבל יש סיכוי מספיק טוב שזה נכון.
ואתה יודע מה, הוא השתכנע לשלם פי 3 על הפלאייר כדי שיכלול חשיבה אסטרטגית ומסר פרסומי חד, ולא רק "מלל, תמונות וקצת גרפיקה" כמו שהוא רצה בהתחלה.
זה לא עניין של אופנה. זה עניין של שיווק.
כל עוד תדבר איתו על אופנות, הוא יחשוב "בסדר, האופנה שלו היא לא האופנה שלי".
נכתב ע"י ונתנו10;669310:היועץ עשה עבודה טובה...
לא בא לך להחליף מקצוע?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים