איך מסדרים את כל החומר???

• פותח הנושא N.O
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
לכל אחד מכם בוודאי יש הרבה חומר במחשב שצריך אותו לעבודה. כגון: תמונות, וקטורים, מדריכים וכד' וכד'.

מישהו יכול לתת לי עיצה איך מסדרים את כל החומר הזה? והאם כדאי לגבו (לדוג' באון- קי) באותה צורה שזה מסודר במחשב? פעם בכמה זמן מגבים את החומר, ואיך ?

תודה רבה רבה

אפילו אם השאלות לא כל כך מובנות, כל סדר כלשהוא יעזור...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י N.O;630459:
לכל אחד מכם בוודאי יש הרבה חומר במחשב שצריך אותו לעבודה. כגון: תמונות, וקטורים, מדריכים וכד' וכד'.

מישהו יכול לתת לי עיצה איך מסדרים את כל החומר הזה? והאם כדאי לגבו (לדוג' באון- קי) באותה צורה שזה מסודר במחשב? פעם בכמה זמן מגבים את החומר, ואיך ?

תודה רבה רבה

אפילו אם השאלות לא כל כך מובנות, כל סדר כלשהוא יעזור...
מזתומרת איך מסדרים? במינימום תיקיות? עשיתי לא מזמן סדר במחשב אבל אני חושבת שזה קשור לכל אחד למה שהוא עובד אני אתן לך דוגמא- בכונן D יש לי לקוחות פעילים, לקוחות לא פעילים, שלימזל (לקוח גדול), חומר מבישמזל (מקום עבודה שעבדתי בו כמה שנים) עוסק פטור (כל החומר שקשור) וכמובן התמונות שלי. פחות או יותר- זה הכל בלי בלאגן.
בתוך התמונות הכל מסודר לפי נושאים ובכל תיקיה תתי נושאים שם עוד יש מה לעבוד לצמצם תיקיות אבל בנתיים אני משתמשת באפשרות חיפוש ע"י הקשת האותיות הראשונות ..

• הוסף לסימניות
ולכל תמונה (לדוגמא) יש לך שם? כלומר תמונה של פרח תקרא "פרח 1" "פרח 2"? אז הייתה לך עבודה...

• הוסף לסימניות
כדי לשנות שם לכל הפרחים שיקבלו שמות זהים=מספר רציף יש לבחור אותם (או בעזרת Shift אם הם ברצף, או בעזרת Ctrl אם הם בדילוגים) ללחוץ על F2=שינוי שם לשנות לפרח לאשר וכל התמןנןת משתנות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה