עזרה איך מסדרים מבחינה חוקית הסדרי ראיה של סבים וסבתות עם הנכדים

מה דעתכם על הורים שמנתקים קשר/מאיימים על ההורים שלהם?

• סה"כ מצביעים
    15
  • הסקר נסגר .
מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
כאשר הבת של הסבתא מתעללת באמה ולא נותנת לה לראות את הנכד שלה - ולא מוכנה לבוא איתה לייעוץ ולהסביר לה על הסיבה
הסבתא שמעה שיש חוק במדינת ישראל שמארגן מפגשים כאלו - כמובן לאחר קבלת היתר ממורה הוראה או בית דין

• הוסף לסימניות
הייתי מצביע לאפשרות שלישית:
לא יודע אם זכותם של ההורים, לא יודע אם חכם ללכת בכוח.
(ואגב, לא בטוח שהסקר ישרוד עד התאריך הנ"ל. מצטער)

• הוסף לסימניות
עם כל הכאב והצער בדבר, ויש הרבה כאב, הילדים שייכים להורים ולא לסבתא.
כותבת פה את דעתי האישית בלי להכיר את המקרה.

אולי אם הסבתא תרפה לזמן מה של שנה, העניינים יסתדרו.
אולי לא, והיא צריכה לחשוב מה גורם לבת למנוע את פגישת הילדים, ולהסיר התנגדות בדרך חכמה.

• הוסף לסימניות
נשמע סיפור מורכב ולא קל.
אתם מביאים את הפרטים באופן חד צדדי ושיפוטי.
כיצד ניתן לענות על הסקר, כאשר אין לנו בדל של מידע לגבי מערכת היחסים הכללית. ומה הסיבות העומדות מאחורי ההתנהגות החריגה הזו.
קיימים סיפורים בהם בית הדין אוסר על פגישות מסיבות שנחשף אליהן.

הרפיה ובדיקת מערכת היחסים עם הבת קודמת לכל תהליך אחר.

ואב הרחמים ישים שלום עליהם ועל כל ישראל.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
כשמדובר ביחסי אם ובת שכל כך רעועים מן הסתם יש פה סיפור מורכב ולא שגרתי, ולא הוגן לשאול כזו שאלה ציבור שלא יודע כלום.
באופן כללי כבת אני סבורה שאני אהיה חייבת להורי לעד- והם לא חייבים לי כלום. ומנקודת מבט זו לא אגיע לעולם לכזה מצב,
אבל דווקא בענין ראיה של הנכדים? כשכבר היחסים ביניהם מזעזעים בכאלה רמות- אני מצטרפת לנאמר שילד שייך להוריו ולא לסבתו.

• הוסף לסימניות
מכירה באופן אישי זוג שניתקו קשר עם ההורים בהוראת רב,
כך שאי אפשר לשפוט צריך להכיר את כל הסיפור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה