איך מסובבים סרט הפוך

• פותח הנושא dk
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לי קובץ וידאו שהוסרט במצלמה דיגיטלית בצורה אנכית איך הופכים אותו? מציינת שאני מכירה רק את תוכנת פינקל סטודיו, או שיש דרך לעשות זאת בווינדוס. אודה על עזרתכם.

• הוסף לסימניות
בגירסאות האחרונות שלה, יש באפקטי הוידאו, אפשרות של ROTATE

• הוסף לסימניות
לא מצאתי כזאת אופציה יש לי גירסה 14

• הוסף לסימניות
בכל מקרה סרט וידאו שהוסרט בצורה אנכית בכל סוגי המצלמות, ברוב המקרים אין מה לעשות איתו כי אחרי הסיבוב שלו בתוכנה הוא מאבד את האיכות שלו.
הנתון הזה נכון גם בצילום באייפון ודומיו. תמיד מצלמים וידאו רק לרוחב !!!

• הוסף לסימניות
בגירסה 15 יש.

• הוסף לסימניות
מצאתי גם בגריסה 14, אבל באמת הוא מאבד מהאיכות. תודה לכם

• הוסף לסימניות
יש מצב לסובב סרטון שהוסרט אנכי בתוכנת פורמט פקטורי?
ניסיתי לעשות את זה ,
אבל התוכנה סובבה את הסרטון
וכשמדליקים אותו רואים לרגע אחד את ההתחלה ומיד נסגר...
מה אפשר לעשות?
אשמח להדרכה,

• הוסף לסימניות
בעריכה אפשר בפרימייר, וסתם בצפיה אז בתוכנת צפיה VLC media player יש אפשרות לסובב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוריהלי;1526621:
בעריכה אפשר בפרימייר, וסתם בצפיה אז בתוכנת צפיה VLC media player יש אפשרות לסובב

תודה רבה ,
אפשר טיפה פירוט??
אין לי צורך לערוך את הסרטון,
רק לסובב אותו,
ו-שישאר כך,
גם כשיפתחו אותו בפעם אחרת...

• הוסף לסימניות
אה,לא, בVLC media player את יכולה להגדיר במחשב שלך אבל זו הגדרה על האפשרות צפיה ולא על הקליפ,

• הוסף לסימניות
אם את רוצה אני יכולה להפוך לך בפרימייר, שתשלחי לי במייל.

• הוסף לסימניות
תודה לקראנצול שביום חמישי נרתמת לעזרתי,
אין מילים להודות,
שירבו כמותך בפורום!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה