איך מסובבים תמונות בפאואר פוינט?

• הוסף לסימניות
למה הוא לא מסכים בשום אופן לסובב תמונות מיובאות, רק צורות אוטומטיות מהתוכנה זמינות לסבוב???

• הוסף לסימניות
אף אחד לא יודע? זה ממש דחוף!

• הוסף לסימניות
נסיתי כעת וזה מסתובב, אולי קצת יותר פירוט ונצליח לעזור.

• הוסף לסימניות
פשוט מאוד

1.קליק ימני על התמונה
2.הצג את סרגל הכלים של התמונה
3.סובב תמונה
4.מקווה שעזרתי

• הוסף לסימניות
???

אין לי שום סובב תמונה. בחלון הכלים יש: הוסף תמונה מקובץ, בקרת תמונה, נגודיות, בהירות, חתוך, סגנון ו,שנה צבע, עיצוב תמונה, קבע כרקע שקוף אפס תמונה. למטה יש את כלי הסבוב אך הוא לחא פעיל, הוא אומר שזה מפת סיביות...

• הוסף לסימניות
קליק ימני

אם את לוחצת קליק ימני על התמונה אין לך הצג סרגל כלים של התמונה?

• הוסף לסימניות
יש, אבל בסרגל הזה זה מה שהוא נותן, מה שפרטתי למעלה

• הוסף לסימניות
תחפשי סמל

יש סמל של שני משולשים תחפשי אותו הוא מסובב את התמונה

• הוסף לסימניות
ואם לא מצאת תסובבי את התמונה בצורה רגילה על ידי לחיצה קליק ימני ואז סובב נגד כוון השעון

• הוסף לסימניות
בעיצוב אובייקט תחפשי את ה"כלב" ואז תבחרי את האפשרות תמונה לפני הטקסט או משהו דומה, ואז תוסר ה"נעילה" של התמונה.

• הוסף לסימניות
בעיצוב אובייקט תחפשי את ה"כלב" ואז תבחרי את האפשרות תמונה לפני הטקסט או משהו דומה, ואז תוסר ה"נעילה" של התמונה.
-זה נשמע הכוון, אבל הכלב לא זמין לי, צריך בשביל זה התקנה Microsoft Office 2000 Professional
ונראה לי שאין לי את הדיסק הזה. יש דרך להגיע לזה אחרת? (ממש תודה!!)

• הוסף לסימניות
איזה אופיס יש לך? עד מלבד2010 בכולם יש את הכלב.
תוודאי שהתמונה בחורה ואז ה"כלב" אמור להיות פעיל.

• הוסף לסימניות
איפה כתובלי איזה אופיס יש לי? כשאני לוחצת על המהדק- בחר מסייע הוא מביא לי את תמונת הכלב, אבל אומר: "דמות המסחייע שנבחרה אינה זמינה.תוכנה זו אינה מותקנת כעת. האם ברצונך להתקין אותה עכשיו?"- "כן"- נא המתן בעת שWINDOWS קובע את תצורת Microsoft Office 2000 Professional
הנדרש- התוכנה בה אתה מנסה להשתמש נמצאת בתקליטור או בדיסק נשלף אחר אינו זמין. הכנס את דיסק Microsoft Office 2000 Professional ולחץ על אישור- השתמש במקור- לשונית עם כיתוב: Microsoft Office 2000 Professional- הנתיב Microsoft Office 2000 Professional לא נמצא.וודא שיש לך גישה למיקום זה ונסהשנית, או נסה לאתר את חבילת ההתקנה DATA1.MSI בתקיה אשרממנה תוכל להתקין את המוצר Microsoft Office 2000 Professional
????

• הוסף לסימניות
בקיצור אופיס 2000. לא התכוונתי לכלב בעזרה.
את רואה את סרגל תמונה?
אם לא לכי להוספה/סרגלי כלים/תמונה.
אז תסמני את התמונה שלך.
בתוך סרגל ההוספה יש ציור של כלב.
בחרי באפשרות בה הכלב מעל לתמונה.
אני רוצה להבין הבעיה היא רק בלסובב, להזיז את התמונה בחופשיות לאן שאת רוצה בצורה מדוייקת את מצליחה?

• הוסף לסימניות
פקודת הסיבוב אצלי היא בסרגל ציור, יש שם סובב או הפוך. האפשרות הזו נעולה (כשהתמונה בחורה). גם אם נכנסים לתפריט עיצוב תמונה, בלשונית גודל יש אופציה סבוב נעולה. חוץ מזה אפשר להזיז חופשי את התמונה . רק בטקסט או צוה אוטומטי הוא מסובב

• הוסף לסימניות
לפי מיטב זכרוני באופיס 2003 ומטה א"א לסובב תמונה. אולי אני טועה.

• הוסף לסימניות
ב2003 נראה לי שניתן לסובב תמונה.
אולי תעלי קובץ ונראה מה הבעיה?

• הוסף לסימניות
זה דווקא רעיון להעלות כאן קובץ, אבל הוא לא נותן לי -" Invalid File"? (גם פורמט פאואר פוינט לא מופיע ברשימה)
אני מתחילה לחשוב שבאמת כנראה אין אפשרות. אולי משהו יודע את זה מוסמך?

• הוסף לסימניות
א. איך העלית קובץ RAR.?
ב. זה אופיס 2000?
ג. אצלי כשהקובץ שלך נפתח אופצית הסיבוב לא זמינה???

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה