איך מסירים כתובת דוא"ל מאאוטלוק 10?

• הוסף לסימניות
הייתה לי תיבת דואר בבזקינט, שהתנתקתי ממנה, ואף מחקתי בהגדרות של אאוטלוק את התיבה, אך עדין בכל פעם שאאוט' מבצע שליחה של דוא"ל הוא מעלה לי את החלונית המעצבנת "הזן את שם המשתמש וסיסמה שלך עבור השרת הבא" וכו'.

איך מתפטרים מזה?

• הוסף לסימניות
לוח הבקרה>דואר, משם תסירי את הפרופיל שאותו את רוצה למחוק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י המקצוען;1717697:
לוח הבקרה>דואר, משם תסירי את הפרופיל שאותו את רוצה למחוק.

זה מה שעשיתי, ועדיין הוא מתעקש להקפיץ לי את החלון שתוקע בכל פעם את שאר התיבות הפעילות.

• הוסף לסימניות
כך נראה החלון, ריק, ובכ"ז קופצת לך הודעה על כתובת שלא קיימת?

קבצים מצורפים

• דואר.PNG
    KB 29.7 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י המקצוען;1717966:
כך נראה החלון, ריק, ובכ"ז קופצת לך הודעה על כתובת שלא קיימת?

החלון לא נראה ריק, כי יש לי כתובות נוספות, אך הכתובת הבעייתית לא מופיעה ביניהן לאחר שהסרתי אותה, ובכל זאת היא קופצת לי בהודעה "דואר אלקטרוני באינטרט"

• הוסף לסימניות
אני מקפיץ לך...
שיבואו המקצוענים באמת, ויפתרו לך את הבעיה.

• הוסף לסימניות
עליתי על הבעיה.
הם ביטלו לי שתי תיבות דוא"ל, אך הודיעו לי רק על אחת, כך שאצלי מחקתי רק אחת!
שתיהן היו תחת אותו שם משתמש, כך שהחלון קפץ בשם המשתמש של התיבה שאותה מחקתי, ולכן השתגעתי - הכיצד? וכעת התברר לי שהוא קפץ בשל שם המשתמש הנוסף אותו לא מחקתי... כעת מחקתי גם אותו ושלום על ישראל.
תודה לכל המסייעים!:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה