איך מסירים מסטיק שנדבק לחצאית

• הוסף לסימניות
יודעים??

• הוסף לסימניות
שמעתי פעם על הקפאת החצאית חזק חזק, ואז היא נהיית גוש ויותר קל להסיר...

• הוסף לסימניות
אם עדיין לא כבסת את זה יש חומר מארה"ב בשם "GOO GONE" עובד מצויין!!! (אם יש לך מי שיביא לך)למסטיק דבק לורדים וכד' פשוט לא נשאר זכר!
פשוט שופכים את החומר על המקום! משפשפים טוב טוב עם מברשת ולמוכנת כביסה.....
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חביבה;1126214:
שמים בפריזר
בהצלחה!

שמתי בפריזר, זה עדיין דבוק חזק.

חומר מחו"ל אין לי אפשרות להביא.
מה שנשאר זה K600?

אולי יש עוד עצות?
דרך אגב, עוד לא כיבסתי

תודה

• הוסף לסימניות
ספוג הפלא עם אבקת כביסה במים חמימים ולא לשכוח לשים כפפות על הידיים!!!

• הוסף לסימניות
K300 זה מעולה, תרססי קצת ותגרדי עם סכין, זה יורד ממש בקלות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chyz;1126411:
שמתי בפריזר, זה עדיין דבוק חזק.

חומר מחו"ל אין לי אפשרות להביא.

תודה

יש לי בבית, באיזה איזור את?

• הוסף לסימניות
כדאי לנסות

ספריי שמן WD40 ג200 מ-מ

להשיג בטמבור

• הוסף לסימניות
עכשיו תצחקו, אבל זה בדוק ומנוסה!!!
לשים חמאת בוטנים! על המסטיק, ולמכונה,
יוצא כמו חדש!

• הוסף לסימניות
אני שמעתי ששמים על הבגד (מעל המסטיק) נייר פרגמנט ומגהצים

• הוסף לסימניות
(אני שמעתי ששמים על הבגד (מעל המסטיק) נייר פרגמנט ומגהצים

את זה עושים כשנשפך חלב מנרות

• הוסף לסימניות
אם זה בד בצבע חלק אל תשימי K מכל סוג כי ישאר לך טיפה מהמסטיק שממש בתוך הסיבים של הבד,וגם עיגול של הK איפה שזה נמרח על הבד תראי הבדל.זה מה שקרה לי על חצאית שחורה.
יש חומר מיוחד לזה מחברת יעקובי בקבוקון קטן,בעלי קנה לי כבר אחרי הטיפול והאכזבה של הK ,אז לא השתמשתי,נתתי לשכנה שלי וירד לה המסטיק מחלוק שחור.
אם את באיזור שלי את מוזמנת לקחת בכייף.

• הוסף לסימניות
חצאית כחולה של תלבושת.
איך קוראים לחומר?

תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה